Καρασαββίδης: «Οι μικροί έκαναν σπουδαία δουλειά, μού έδειξαν ότι μάλλον έπρεπε να τους βάλω νωρίτερα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρασαββίδης: «Οι μικροί έκαναν σπουδαία δουλειά, μού έδειξαν ότι μάλλον έπρεπε να τους βάλω νωρίτερα»


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, υπογράμμισε στο olympiacossfp.gr μετά από την νίκη επί του Φαίακα Κέρκυρας (37-26) για το Κύπελλο Ανδρών ότι η ομάδα του παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και πως οι νεαροί αθλητές έκαναν σήμερα σπουδαία δουλειά.

Γιώργος Καρασαββίδης: «Από τα Χριστούγεννα και μετά, η ομάδα παρουσιάζει συνεχή βελτίωση. Σήμερα, προσπαθήσαμε να ''καθαρίσουμε'' όσο νωρίτερα γινόταν το παιχνίδι, ώστε να ξεκουράσουμε στη συνέχεια κάποιους παίκτες. Οι μικροί που ήρθαν έκαναν σπουδαία δουλειά, μού έδειξαν ότι μάλλον έπρεπε να τους βάλω και νωρίτερα! Προετοιμαζόμαστε, πλέον, για τα δύσκολα που έρχονται».

Γιώργος Παπαβασίλης: «Ήταν ένα ματς νοκ-άουτ και αυτό σήμαινε, ότι από το πρώτο λεπτό έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Η νίκη ήταν μονόδρομος για εμάς, το καταφέραμε, επιβάλαμε το ρυθμό μας και στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε η διαφορά. Συνεχίζουμε».

No comments