Γούσιος: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αποτελεσματικοί από τα έξι μέτρα, εκεί χάθηκε το παιχνίδι» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γούσιος: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αποτελεσματικοί από τα έξι μέτρα, εκεί χάθηκε το παιχνίδι»

Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ (21-27) χάθηκε για τον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα δεν ήταν αποτελεσματική από τα έξι μέτρα, ενώ έπαιζε με σύστημα επτά εναντίον έξι, τόνισε ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, Πάνος Γούσιος, στο acpaok.gr.

Ανέφερε: «Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, ωστόσο η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη από τα παιδιά, παρά τις απουσίες που είχαμε, του Σεϊρεκίδη, του Στογιάνοβιτς και του Τριανταφυλλίδη που προστέθηκε. Πήγαμε σ' ένα σύστημα επτά εναντίον έξι. Στο πρώτο ημίχρονο, που ήμασταν αποτελεσματικοί, θα μπορούσαμε να έχουμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο δεν ήμασταν αποτελεσματικοί από τα έξι μέτρα, κάτι που είναι δύο φορές πιο σημαντικό όταν παίζεις αυτό το σύστημα. Εκεί πιστεύω πως χάθηκε το παιχνίδι. 

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον Ιωνικό, την Τετάρτη, είναι ένα θεσμός ο οποίος μας ενδιαφέρει. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διαχειριστούμε τις απουσίες μας, για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση». 

No comments