Ο Μάκης Ρόμπης και οι... αδυναμίες του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Μάκης Ρόμπης και οι... αδυναμίες του

Oι αγάπες και οι... αδυναμίες δεν κρύβονται. Ο πρώην Πρόεδρος του Αερωπού Έδεσσας, Μάκης Ρόμπης, που συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο το τμήμα χάντμπολ της ομάδας, βρέθηκε μαζί με την σύζυγό του το Σάββατο (19/02) στην Νάουσα, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση, Ζαφειράκης Νάουσας - Άρης Νίκαιας (35-29) και συνάντησε... παιδιά του, αλλά και άλλα αγαπητά και γνώριμα σ' εκείνον πρόσωπα. 

Ο κ. Ρόμπης, ένας σπάνιος άνθρωπος που τίμησε τον χώρο του χάντμπολ και τον κοσμεί χάρη στην παρουσία του -πλέον στις κερκίδες, από όπου παρακολουθεί με διακριτικότητα και γνώση-, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους αθλητές του Ζαφειράκη, Μαυροδουλάκη, Ρότζιο, Θεοδωρόπουλο (αριστερά στην φωτό), τους οποίους είχε παίκτες στην ομάδα της καρδιάς και της πόλης του, τον Αερωπό Έδεσσας. Ο κ. Ρόμπης δεν παραλείπει, βεβαίως, τον νυν προπονητή των Ναουσαίων, Δεληγιάννη, που στις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αερωπού, όπως και οι τρεις προαναφερθέντες αθλητές, ήταν στην ομάδα, εκείνος ως βοηθός του τεχνικού, Πηλαλίδη.

Το... μικρόβιο του αθλητισμού και δη του χάντμπολ δεν έχει φύγει (ούτε πρόκειται) από τον Μάκη Ρόμπη, που συμβάλλει με ανιδιοτέλεια στον Αερωπό Έδεσσας (δεξιά στην φωτογραφία ο πρώην παίκτης του Αερωπού και νυν του Ζαφειράκη, Αθανασίου, για τον οποίο ο κ. Ρόμπης... στάζει μέλι).

No comments