'' Καταδικάστε την συμπεριφορά του προπονητή σας ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Καταδικάστε την συμπεριφορά του προπονητή σας ! ''

 


Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής επισημαίνει :

'' Ο ΣΥΔΧΑ τιμά και σέβεται όλους τους ασχολούμενους με το άθλημα μας. Ο σεβασμός όμως δεν επιβάλλεται αλλά κατακτάται με τη συμπεριφορά εκάστου εξ ημών, είτε πρόκειται για μεμονωμένο άτομο είτε για σωματείο. Δυστυχώς όμως, οι πράξεις και η συμπεριφορά του προπονητή του σωματείου Ιδομενέας Γαλατά κ.Δημητρίου Πουλιδάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα Ιδομενέας Γαλατά-Πήγασος Κυψέλης την 6/2/2022 κατά των μελών του Συνδέσμου μας Αντωνίου Λεφάκη και Κωνσταντίνου Δρακόπουλου, όχι μόνο δεν εμπνέουν σεβασμό αλλά εμπίμπτουν στη σφαίρα των πράξεων που επιλαμβάνεται ο Ποινικός Κώδικας. 

Το ΔΣ του ΣΥΔΧΑ καταδικάζει την άνανδρη και θρασύδειλη επίθεση κατά του διαιτητή Κ.Δρακόπουλου, γεγονός που γυρίζει το άθλημα μας πολλά χρόνια πίσω. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια και συμπαράστασης στους διαιτητές και επειδή δεν διαπραγματευόμαστε την προσωπική, κοινωνική και οικογενειακή μας αξιοπρέπεια καθώς και την σωματική μας ακεραιότητα, δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές.

Aναμένοντας και την καταδίκη της ανάρμοστης συμπεριφοράς του προπονητή της από την ομάδα του Ιδομενέα Γαλατά επιφυλασσόμεθα για κάθε περαιτέρω ενέργεια ''.    

No comments