'' Τίποτα δε χαρίζεται...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Τίποτα δε χαρίζεται...''


Η  Ακαδημία των Σπορ ξεκινά το Σάββατο από τον Βύρωνα, απέναντι στην Δόξα, τα παιχνίδια της για τα πλέϊ οφ της Α2 Ανδρών και ο προπονητής της Γιάννης Παπαγιαννόπουλος επισημαίνει σχετικά : 

"Μπορεί να εκπληρώσαμε ήδη το φετινό μας στόχο, στον αθλητισμό όμως εάν δεν στοχεύεις τα σημεία που πρέπει να βελτιώσεις, ώστε να βγάλεις τα ανάλογα συμπεράσματα για την πορεία των παικτών και της ομάδας γενικότερα, δεν πρόκειται να κάνεις το βήμα παραπάνω. Για αυτό και εμείς θέσαμε νέους στόχους, ώστε χωρίς άγχος και την πίεση των αποτελεσμάτων, να προσπαθήσουμε να πάρουμε από τα έξι παιχνίδια το κομμάτι που μας αναλογεί και δικαιούμαστε.

Ο βασικότερος στόχος που βάλαμε είναι να διατηρήσουμε για φέτος το αήττητο μέσα στην έδρα μας στην Πάτρα, κάτι που αν επιτευχθεί θα είμαστε η μοναδική ομάδα του Νοτίου ομίλου που θα το έχει καταφέρει.

Τα '' Παιδιά από την Πάτρα '' έχουν καταλάβει ότι τίποτα δεν δωρίζεται, αλλά όλα κατακτούνται από την προσωπική τους δουλειά και μόνον μέσα στο γήπεδο. Ως απομακρυσμένη περιοχή από τα χαντμπολικά κέντρα έχουμε συνηθίσει να παλεύουμε μόνοι μας και ξέρουμε ότι από κανέναν δεν πρόκειται να έχουμε την παραμικρή βοήθεια. Το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε ιστορικές ομάδες των Αθηνών στον χώρο, που έχουν τις δυνατότητες να αλλάζουν παίκτες ανά πάσα στιγμή θέλουν από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και όχι μόνον, δεν μας πτοεί, απεναντίας μας δυναμώνει και μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο, να βλέπουμε τόσο εμείς οι προπονητές όσο και οι αθλητές μας, ότι η δουλειά που κάνουμε μας ανταμείβει.

Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά σε αυτούς ειδικά τους αγώνες θα ανταποκριθούν στα μέγιστα για τα βήματα παραπάνω που πρέπει να κάνουμε. Δεν επαναπαυόμαστε είμαστε σε επαγρύπνηση για τους έξι τελευταίους τελικούς που έχουμε να δώσουμε ".

No comments