Το '' βουνό '' Μαρκατάτος στην ΑΕΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το '' βουνό '' Μαρκατάτος στην ΑΕΚ !

 


Η  ΑΕΚ επενδύει στο μέλλον, προετοιμάζοντας την ομάδα της επόμενης σεζόν, παράλληλα με την προσπάθεια της για διατήρηση των πρωτείων στην Ελλάδα και αξιοπρεπή ευρωπαϊκή παρουσία.

Παίκτης της Ενωσης θα είναι από το καλοκαίρι και για 2 χρόνια ,  ο Γιώργος Μαρκατάτος. 

Ο 22χρονος (16/03/2000) διεθνής πίβοτ, ύψους 1.99 μ., υπέγραψε υπέγραψε για 2 χρόνια,  από το καλοκαίρι του 2022 έως το καλοκαίρι του 2024, με την τρεμπλούχο

Ο Γιώργος Μαρκατάτος ξεκίνησε το χάντμπολ από το Φοίβο Συκεών, φτάνοντας έως την ανδρική ομάδα. Το καλοκαίρι του 2019 πήρε μεταγραφή για τον Διομήδη Άργους, αγωνιζόμενος για δύο σεζόν στους «Λύκους». Τη φετινή αγωνιστική περίοδο φορά τη φανέλα του ΑΣΕ Δούκα.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών, ενώ παράλληλα έχει αποτελέσει βασικό στέλεχος όλων των μικρών εθνικών ομάδων.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Γιώργος Μαρκατάτος δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασε επιτέλους η στιγμή της καριέρας μου να αποτελέσω μελος μιας ομάδας με μεγάλη ιστορία όπως η ΑΕΚ και να κάνω ένα ακόμα βήμα παραπάνω. Πρώτος μου στοχος είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις νέες συνθήκες και να συμβάλω από την πλευρά μου στην επίτευξη των στόχων της νέας μου ομάδας. Στο σημείο αυτό όμως δεν μπορώ να παραβλέψω τη συμβολή των προηγούμενων συλλόγων και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έχουμε συνεργαστεί με ιδιαίτερη αναφορά εκεί όπου όλα ξεκίνησαν στον Φοίβο Συκεών και τον Θανάση Καρακεχαγιά, όμως και στους ανθρωπους του Διομήδη όπως και του Δούκα και ιδιαίτερα τους προπονητές μου, που συντέλεσαν πολύ στην εξέλιξη μου».

No comments