Με άρωμα και γεύσεις Κρήτης η Εθνική μας... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με άρωμα και γεύσεις Κρήτης η Εθνική μας...





 Τη φημισμένη κρητική φιλοξενία και τις μοναδικές γεύσεις της κρητικής γης γνώρισαν οι  αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών, καθώς, στο περιθώριο της προετοιμασίας για τον αγώνα της Πέμπτης με το Βέλγιο, η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με επικεφαλής τον τεχνικό συντονιστή των Εθνικών ομάδων Νίκο Μάντζο, επισκέφθηκε  τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (ΕΑΣΗ), που αποτελεί πολύτιμο υποστηρικτή των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, που αγωνίζονται στην Κρήτη.

Οι διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο ξεναγήθηκαν στους χώρους του οινοποιείου, παρακολούθησαν τη διαδικασία της εμφιάλωσης, γεύτηκαν τα βραβευμένα κρασιά της Ένωσης και απόλαυσαν κρητικά εδέσματα.

Την Εθνική ομάδα υποδέχθηκαν εκ μέρους ΕΑΣΗ ο Πρόεδρος Σταύρος Γαβαλάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Λαμπράκης, ο Αντιπρόεδρος Πρίαμος Ιερωνυμάκης, το μέλος του Δ.Σ. Αναστάσιος Βρέντζος, ο Υπεύθυνος Οινοποιείου Γιάννης Χαρκούτσης και ο Οινολόγος Γιάννης Μασαούτης.

Οι διεθνείς προσέφεραν στους οικοδεσπότες μία φανέλα της Εθνικής ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών, μαζί με τις ευχαριστίες για τη στήριξη στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΕΑΣΗ προσέφεραν στα μέλη της αποστολής δύο από τα βραβευμένα κρασιά της Ένωσης.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1927 και είναι μία από τις μεγαλύτερες συνεταιριστικές οργανώσεις στην Ελλάδα.

Η Ε.Α.Σ.Η. καλύπτει όλους τους τομείς παραγωγής που αφορούν τη συγκέντρωση, επεξεργασία, τυποποίηση και διάθεση των τοπικών αγροτικών προϊόντων – κρασί, ελαιόλαδο, επιτραπέζια σταφύλια, ξύδι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα αναπτύσσει δραστηριότητες εμπορίας αγροτικών εφοδίων, διοικητικής υποστήριξης των αγροτικών συνεταιρισμών και των μελών τους, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους αγρότες, πρακτόρευσης ασφαλιστικών υπηρεσιών και εκμετάλλευσης Super Market στο νομό Ηρακλείου.


No comments