Ο πόντος της Γεσθημανής ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο πόντος της Γεσθημανής !

 



Την μπουκιά από το στόμα του Αθηναϊκού πήρε η Γεσθημανή Παπαδοπούλου που δικαίωσε το όνομα της και έγινε ''ευλογημένος κήπος'' για το Πανόραμα, χαρίζοντας του τον πόντο με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με το οποίο σημειώθηκε το τελικό 23-23.

Σύμφωνα, πάντως, με τον Αθηναϊκό το γκολ της ισοφάρισης του Πανοράματος σημειώθηκε εκτός χρόνου, αλλά, γενικά ήταν άτυχη φάση αυτή για την ομάδα του Βύρωνα, καθώς, γύρισε ο αστράγαλος της γκολκίπερ Καμπόϊμ στην προσπάθεια της να αποκρούσει, θα υποβληθεί σε ακτινολογική εξέταση, αλλά, η αρχική εκτίμηση αφορά διάστρεμμα ποδοκνημικής.

Η Καμπόϊμ έκανε ντεμπούτο με τον Αθηναϊκό και αγωνίσθηκε για 45 λεπτά, συνεισφέροντας ουσιαστικές υπηρεσίες.

Ο Αθηναϊκός, ενισχυμένος με τις νεοαποκτηθείσες Βέτκοβα, Γκλομπάρεβιτς ( Σ.Σ. η μεταγραφή της θα ανακοινωθεί επισήμως αύριο, πρόκειται σε κάθε περίπτωση για μία ακόμα δυνατή προσθήκη για την ιστορική ομάδα ) Καμπόϊμ και συνολικά με 4 ξένες αθλήτριες απέναντι στην αμιγώς ελληνική σύνθεση του γηπεδούχου Πανοράματος, προηγείτο στο σκορ σε όλο το διάστημα του αγώνα.

Ωστόσο, στο τελευταίο τέταρτο, ο Αθηναϊκός σημείωσε μόλις 4 τέρματα έναντι 7 του Πανοράματος, που απέσπασε την ισοπαλία στον σπουδαίο αγώνα για τα πλέϊ άουτ.

Τα πεντάλεπτα : 2-3, 4-6, 7-7, 7-11, 8-11, 11-14 ( ημίχρονο ), 13-16, 15-18, 16-19, 18-21,19-23, 23-23.



Διαιτητές : Θεοδοσίου-Παπούλιας.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ :  Κουτσιμανή, Νταντίρα, Λιούκα, Εμμανουηλίδου 3, Γ.Παπαδοπούλου 4, Τσαρτσίου 3, Βράμπα, Ασκεπίδου, Αμανατίδου 2, Ε.Κουκλοτίδου, Ελ.Κουκλοτίδου, Καραβέλη 3, Κουλούρη 3, Α.Παπαδοπούλου 2, Προκοπίδου 3.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ :  Κοτσαμπουϊκίδου, Σιαρβαρλή, Τζούρισιτς 5, Παπαδημοπούλου, Μάγκου 4, Νούσια 6, Γκλομπάρεβιτς 5, Γάσπαρη, Καμπόϊμ, Κούρου, Βέτκοβα 3, Καββαδία, Δημοπούλου, Στρούζου, Μακρόγλου, Συκιωτάκη.

No comments