Μία νικήτρια, δύο κερδισμένες, μπράβο σε Λεωνίδα και Δόξα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μία νικήτρια, δύο κερδισμένες, μπράβο σε Λεωνίδα και Δόξα !




'' Καμιά μόνη, ούτε μία λιγότερη '' ήταν το σύνθημα κατά της κακοποίησης των Γυναικών που πρόβαλε η γυναικεία ομάδα του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων στο παιχνίδι της με την Δόξα Βύρωνος που από την πλευρά της είχε προς την ίδια κατεύθυνση το σύνθημα '' Μάθε στο γιό σου να έχει μπέσα και όχι στην κόρη σου να προσέχει ''. 

Το χάντμπολ κέρδισε, συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έδωσαν ένα μήνυμα που όλοι πρέπει να το έχουμε  στις καρδιές μας και να το περνάμε στα παιδιά μας.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο ( ενισχυμένος στις μεταγραφές ) Λεωνίδας εξασφάλισε την συμμετοχή του στα πλέϊ οφ για την άνοδο στην Α1 Εθνική, καθώς, υποχρέωσε την πρωτοπόρο Δόξα στην πρώτη ήττα της στη φετινή σεζόν μετά από 5 διαδοχικές νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.  

Τα πεντάλεπτα : 1-3, 2-5, 2-5, 6-6, 8-7, 10-10 ( ημίχρονο), 11-13, 14-14, 17-15, 20-16, 21-17, 23-20.

Διαιτητές : Δαμάσκος-Μυλωνάς

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ : Α.Παράσχη, Μ.Παράσχη 4, Καρύδη 2, Φαντάγμα, Σαμοθράκη, Πλώτα, Μπαράκου, Μεγαρίτη 1, Μπέγκα 2, Χατζηαργυρού 4, Δημακέα 4, Χρυσοσπάθη, Ζεϊνάτι, Μαρκογιαννάκη, Τσιαμάνη, Κοσιφίδου 6.   

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : Κάζη, Αποστολίδου, Ζήση 2, Κατσίπη, Αλούρδα, Τσιλιμπάρη 3, Ακάλεστου 4, Ντίβερη, Ξανθοπούλου 1, Βάσιλα 4, Μυλωνά 4, Κατσαλήρου, Ντενιάν, Ογιακμπόρε 2.   


No comments