Ζαραβίνας: «Τα παιδιά τα έχουν καταφέρει πολύ καλά μέχρι σήμερα - Ματς επιβεβαίωσης αυτό κόντρα στο Βέλγιο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζαραβίνας: «Τα παιδιά τα έχουν καταφέρει πολύ καλά μέχρι σήμερα - Ματς επιβεβαίωσης αυτό κόντρα στο Βέλγιο»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τους αθλητές του εμφανίστηκε ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ3, μετά από την νίκη της Γαλανόλευκης κόντρα στο Κόσοβο (26-25).

Ανέφερε: «Γενικά, θεωρώ ότι τα παιδιά τα έχουν καταφέρει πολύ καλά μέχρι σήμερα. Πέτυχαν μαθηματικά μία πρόκριση, θέλουμε να ''κυνηγήσουμε'' την 1η θέση του ομίλου. Το σημερινό αποτέλεσμα ήρθε μέσα από πολλές δυσκολίες, πολλές απουσίες παικτών και λίγες ώρες και ημέρες προπόνησης. 

Έγιναν κάποιες βιαστικές, λανθασμένες επιλογές στο 6-5, ευθυνόμαστε για λάθος αλλαγή. Υπήρχε, ακόμα, νευρικότητα στην ομάδα, ψάχναμε λύσεις στο κέντρο της άμυνας, αλλά αυτό μας μπέρδεψε. Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία, γιατί είναι η δεύτερη συνεχόμενη σ' ένα κλειστό ματς.

Το ματς απέναντι στο Βέλγιο είναι για εμάς παιχνίδι επιβεβαίωσης, αφού παίζουμε με την πιο γρήγορη ομάδα του ομίλου. Το Βέλγιο έκανε... γενική επιστράτευση, επέστρεψαν παίκτες ώστε να αγωνιστούν με την Εθνική τους και έχουν μεγάλη επιθυμία. Εμείς χτίζουμε χαρακτήρα».

No comments