Οι δηλώσεις των Μάλλιου, Κρητικού, μετά από την σπουδαία νίκη της Εθνικής Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις των Μάλλιου, Κρητικού, μετά από την σπουδαία νίκη της Εθνικής Ανδρών

Οι αθλητές της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας, Χάρης Μάλλιος, Νίκος Κρητικός, μίλησαν στην ΕΡΤ3 μετά από την νίκη (26-25) επί του Κοσόβου.

Ο αρχηγός της Γαλανόλευκης, Μάλλιος, δήλωσε: «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, εξασφαλίσαμε την πρόκρισή μας στον επόμενο γύρο. Είχαμε να πάρουμε πρόκριση πολύ καιρό. Έχουμε μέταλλο. Κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και όλοι μαζί παίκτες, προπονητές, Ομοσπονδία συνεχίζουμε την δουλειά.

Μετά από το 20-10 χάσαμε το μυαλό μας για λίγα λεπτά, ίσως νομίζαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Καλύτερα, όμως, που πήγε έτσι το ματς, γιατί τώρα έχουμε να αναλύσουμε περισσότερα».

Από την άλλη, ο Κρητικός σχολίασε: «Πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν η πρόκριση. Υπάρχει η δικαιολογία των απουσιών και της έλλειψης προπονήσεων. Θα έπρεπε να ''κλειδώσουμε'' την νίκη, όταν έπρεπε. Έχουμε μέταλλο, χαρακτήρα και έτσι ανταπεξήλθαμε, όταν ο αντίπαλος βρισκόταν πίσω μας μ' ένα γκολ διαφορά.

''Κυνηγάμε'' την πρώτη θέση του ομίλου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε πολλά δυνατά ματς μέσα στον χρόνο και γι' αυτό πρέπει να τα δώσουμε όλα στα δύο εναπομείναντα».

No comments