Δημητρούλιας και Μόγια μίλησαν στο greekhandball.com για Δούκα και Ολυμπιακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας και Μόγια μίλησαν στο greekhandball.com για Δούκα και Ολυμπιακό


Σχετικά με την χθεσινή (11/12) αναμέτρηση της ΑΕΚ, με αντίπαλο τον Δούκα (29-41), ο προπονητής της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, σχολίασε στο greekhandball.com: «Συγχαρητήρια στον αξιόμαχο Δούκα. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Έπρεπε να βρούμε ρυθμό μέσα από νέα σχήματα και να πάρουμε το αποτέλεσμα έχοντας απουσίες που επηρεάζουν την ισορροπία μας και κυρίως της άμυνας. Πλέον, η προσοχή όλων μας στρέφεται στο ματς της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον αγώνα που θα καθορίσει κατά πολύ τις θέσεις στον τελικό του Πρωταθλήματος και μάλιστα με πλεονέκτημα. Θα αξιοποιήσουμε όλη την εμπειρία και γνώση που χτίσαμε μέσα από τα τόσο απαιτητικά παιχνίδια στην Ευρώπη, και με την παρουσία του κόσμου μας, θεωρώ πως η ενέργειά μας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα».

Από την άλλη, ο αθλητής των Κιτρινόμαυρων, Ιγκνάθιο Μόγια Φλορίδο, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Δούκας είναι σε καλή κατάσταση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο, αλλά στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο. Αυτό το γεγονός έπαιξε ρόλο, ώστε να αποκτήσουμε την τελική διαφορά στο σκορ. Όλοι μας κάναμε καλή δουλειά.

Αναφορικά με το ματς της Τετάρτης, είναι ένα από τα πιο σημαντικά της σεζόν, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και όλοι μαζί είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να δώσουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ ό,τι τής αξίζει. Πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε οι Πρωταθλητές και το πιο δύσκολο δεν είναι να γίνεις μια φορά Πρωταθλητής, αλλά να διατηρηθείς στην κορυφή».

No comments