Υπόκλιση στις ΚΥΡΙΕΣ, νίκη για την Πυλαία... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υπόκλιση στις ΚΥΡΙΕΣ, νίκη για την Πυλαία...

 





Δύο σπουδαίες κυρίες του ελληνικού χάντμπολ, η Βάσω Σκάρα και η Ελένη Ποιμενίδου (οι δύο τους σε σημερινή φωτο από την Μίκρα ), ήταν αντιμέτωπες στον αγώνα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, με την Ποιμενίδου να φεύγει νικήτρια με το τελικό 33-29 υπέρ της Πυλαίας και την Σκάρα, αν και πέτυχε 8 γκολ, να αποχωρεί ηττημένη με την Αρτα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, στο δεύτερο η Πυλαία πέτυχε τον στόχο της, αν και παρέμεινε ευάλωτη αμυντικά και έφθασε στη νίκη κόντρα στην Αρτα, σε ένα ματς που  άρεσε στους φιλάθλους, αλλά, όχι και στους προπονητές των δύο ομάδων, οι οποίοι ενδεχομένως θα περίμεναν μεγαλύτερη προσήλωση στα αμυντικά καθήκοντα. 

Hταν, ωστόσο, ένας αγώνας που παίχθηκε ελεύθερα, με την ομάδα με τον καλύτερο ρυθμό και με υπεροχή, ίσως, στη φρεσκάδα να κερδίζει μία άξια και πολύπειρη αντίπαλο. 


 

Ο προπονητής της Πυλαίας, Γιώργος Βακάλης, δήλωσε στο greekhandball.com :    

'' Σήμερα το αμυντικό μας κομμάτι δεν ήταν στα επίπεδα που θέλουμε. Δεχτήκαμε αρκετά γκολ που με βάση τις αρχές μας δεν επιτρέπονται κι αυτό μας επηρέασε σε κάποιες περιπτώσεις και στο επιθετικό κομμάτι όσον αφορά τον τομέα της αποτελεσματικότητας. Χρησιμοποιήσαμε αρκετά σχήματα και πήραν χρόνο συμμετοχής παίκτριες που δεν είχαν μέχρι σήμερα. Δεν είχαμε εικόνα, αγωνιστικά από την ομάδα της Άρτας αλλά γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία που τρέφουμε μεγάλο σεβασμό και θέλει πολύ προσοχή. Πρέπει να είμαστε σε μεγαλύτερη εγρήγορση ψυχολογικά σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος. Κρατάμε την νίκη που είναι πολύτιμη και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με χαμηλούς τόνους. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Άρτας στην συνέχεια του πρωταθλήματος''. 

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 7-7, 9-8, 11-11, 15-14 ( ημίχρονο ), 19-15, 22-19, 24-20, 27-22, 30-24, 33-29.

Διαιτητές : Θεοδοσίου-Παπούλιας. 

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ : Καπρινιώτη, Τσιγαρίδα, Μ. Κουκμίση 1, Ζηνωνίδου 6, Αμπατζίδου, Κερλίδη 3, Ποιμενίδου 1, Ελ. Τροχίδου 2, Κ. Κουκμίση 6, Κωστοπούλου 7, Ιωαννίδου, Τσερέπη, Θεοδοσοπούλου, Αθανασοπούλου 2, Σελεμίδου 5, Πετρίδου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ : Μπαλάφα 2,  Μούρνου 4, Καλοϊδή 2, Ράικου, Σκάρα 8, Νούλα 4 Σπυριδοπούλου 2, Θεοδοσοπούλου , Δήμου , Παπακοσμά, Μάστακα 7, Σαϊντοβα, Ζούμπου.



No comments