Δημητρούλιας: «Επενδύσαμε στην πνευματική μας κατάσταση και κρατήσαμε ''καθαρό'' το μυαλό μας για 60 λεπτά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Επενδύσαμε στην πνευματική μας κατάσταση και κρατήσαμε ''καθαρό'' το μυαλό μας για 60 λεπτά»

Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ φρόντισε, ώστε οι παίκτες της ομάδας να παρουσιαστούν πνευματικά έτοιμοι για το ματς κόντρα στον Διομήδη (22-32), έπειτα από την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό (26-26), και με «όπλο» την οργανωμένη άμυνα και επίθεση, αλλά και το «καθαρό» μυαλό, η αθηναϊκή ομάδα έφτασε στην νίκη, τόνισε στο greekhandball.com ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και κυρίως από το αποτέλεσμα. ''Σπάσαμε'' μια παράδοση πολλών ετών παίρνοντας ένα ''καθαρό'' αποτέλεσμα απέναντι σ' έναν πάντα ανταγωνιστικό αντίπαλο. Έπρεπε να επενδύσουμε κυρίως στην πνευματική μας κατάσταση και με όπλο την οργανωμένη άμυνα, αλλά και επίθεση, κρατήσαμε το μυαλό μας ''καθαρό'' για 60 λεπτά. 

Ξεχωριστή αναφορά θα ήθελα να κάνω για την παρουσία του Καλόμοιρου, ο οποίος έκανε ολοκληρωμένη εμφάνιση σήμερα και υπερκάλυψε τις απουσίες του Μυλωνά και του Λέμος στην επίθεση.

Στο γήπεδο του Άργους ηττηθήκαμε, την μοναδική φορά και την πρώτη από το καλοκαίρι του 2019, όταν το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ξεκίνησε αυτή την νέα προσπάθεια, κατά την περασμένη σεζόν (Φεβρουάριος 2020). Ο συμβολισμός της νίκης μας σήμερα, επομένως, έχει τη δική του δυναμική.

Έχουμε άλλον έναν αγώνα απέναντι στον Άρη, χωρίς βαθμολογική σημασία, ώστε να ολοκληρώσουμε την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Η ομάδα, στην συνέχεια, θα πρέπει να ξεκουραστεί, ενώ παράλληλα θα πρέπει να σχεδιάσουμε τα ματς που ακολουθούν, αξιολογώντας ορθά τα δεδομένα μας, ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των σημαντικών μας στόχων».

No comments