Οκτώ χρόνια μετά repeat για τον ΠΑΟΚ με τις κρυφές ελπίδες... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οκτώ χρόνια μετά repeat για τον ΠΑΟΚ με τις κρυφές ελπίδες...


Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τον ΠΑΟΚ που μετά από 8 χρόνια και από τη σεζόν 2012-2013, πέρασε ξανά στη φάση των 16 του EHF European Cup, το οποίο ονομαζόταν τότε Challenge Cup.

Το γεγονός ότι τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η νορβηγική Σκόβντε έδωσαν στην έδρα τους και τα δύο παιχνίδια με τις αντιπάλους τους, είχε ως συνέπεια να ολοκληρώσουν την διαδικασία της πρόκρισης πριν από όλες τις άλλες ομάδες ( μεταξύ αυτών η Δράμα και η Ανόρθωση, οι οποίες ωστόσο γνώρισαν εντός έδρας ήττες ).

Οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο και η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, με τον ΠΑΟΚ να έχει ( κρυφές ) ελπίδες διάκρισης στη διοργάνωση.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, τα 80 γκολ που μπήκαν στο ματς Δράμα-Βίκτορ ( 39-41 ),  είναι η πιο παραγωγική επίδοση στο θεσμό από τη σεζόν 2009-2010, όταν η Τίνεκς Πρόλετ της Β.Μακεδονίας, είχε κερδίσει 61-20 την βρετανική Ολίμπια. 

Από τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, ξεχωρίζουν  η εκτός έδρας νίκη της Ντούκλα Πράγας επί της νορβηγικής Ντράμμεν με 29-28,  η επιτυχία της Παρτιζάν Βελιγραδίου σε βάρος της Μινάουρ Μπαϊα Μάρε από την Ρουμανία με 30-26,  το 29-25 της Μπεσίκτας επί της Μινσκ από την Λευκορωσία, το 30-28 της Μπέσα από το Κόσοβο επί της Ποτάϊσα Τούρντα από την Ρουμανία και η εντός έδρας επικράτηση της ιταλικής Κονβερσάνο 2014 σε βάρος της Νέρμπο από την Νορβηγία, με 27-25.  




No comments