'' Μπέμπηδες '' που γίνονται άνδρες στην Πάτρα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Μπέμπηδες '' που γίνονται άνδρες στην Πάτρα...

 


Τρείς αθλητές της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας,  όπου στον αγώνα του Σαββάτου στο Λουτράκι στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών συνέβαλαν με την συμμετοχή τους στην σπουδαία νίκη της ομάδας της Πάτρας στο ντέρμπυ της αγωνιστικής που είχε θετική έκβαση για τους φιλοξενούμενους  και πήραν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον. 

Όντως  ‘’ τα παιδιά  από την Πάτρα ‘’ όπως διακρίνονται στην φωτογραφία, από αριστερά:  Ηλίας Τρίγγος (16 ετών), Ιωάννης Παπακωστόπουλος (15 ετών) και Ηλίας Ευθυμίου (17 ετών), έχουν την εμπιστοσύνη των προπονητών τους Βάσω Βουκελάτου και  Γιάννη Παπαγιαννόπουλου που μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά,  δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιούν  σε κάθε αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Σε κοινή τους δήλωση οι προπονητές της Ακαδημίας των Σπορ, που δουλεύουν αρμονικά σαν ιδανικοί συνεργάτες και με ''χημεία'', τονίζουν:

'' Με αυτά τα παιδιά δουλεύουμε στις προπονήσεις με αυτά παίζουμε. Όποιος συμμετέχει ανταμείβεται με τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες. Είμαστε αναγκασμένοι να τα χρησιμοποιήσουμε στην Α2, γιατί πρέπει να παίξουν αγώνες. Δυστυχώς ως απομακρυσμένη πόλη  δεν έχουμε άλλες επιλογές. Μας απομένουν ακόμη τέσσερεις αγώνες σημαντικοί για την πορεία της ανδρικής ομάδας  και πρέπει να συνδυάσουμε και για τα παιδιά και ‘’ το τερπνόν μετά του ωφελίμου ‘’. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και είμαστε σίγουροι  ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα  έχουμε καταφέρει και τα δύο ''.

No comments