Δημητρούλιας: «Πρέπει να νικήσουμε την Eurofarm Pelister, για να έχει αξία το περασμένο ''διπλό'' - Δεν είμαστε αουτσάιντερ στην Ευρώπη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Πρέπει να νικήσουμε την Eurofarm Pelister, για να έχει αξία το περασμένο ''διπλό'' - Δεν είμαστε αουτσάιντερ στην Ευρώπη»

Για να έχει αξία το «διπλό» (26/10, 26-27) της ΑΕΚ επί της Νιμ στο EHF European League, η Ένωση θα πρέπει να επικρατήσει την Τρίτη (16/10) και της Eurofarm Pelister, τόνισε στην ΕΡΤ ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους και στους αντιπάλους. Ο Διομήδης βρήκε λύσεις και μας πίεσε, αλλά εμείς έχουμε βαθύτερο ρόστερ και κουράσαμε τον αντίπαλο. Ήθελα να δοκιμάσω όλους τους παίκτες μου και να δω πώς θα λειτουργήσουν μαζί με τους διεθνείς, οι οποίοι επέστρεψαν χθες.

Κρατάμε τη νίκη και το βλέμμα μας βρίσκεται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αρχικά σε αυτό της Τρίτης. Όσον αφορά σε αυτό το ματς, για να έχει αξία το περασμένο διπλό πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αλλά με δουλειά και συγκέντρωση μπορούμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Δεν είμαστε αουτσάιντερ στην Ευρώπη. Οι ομάδες μας ξέρουν και μας μελετούν καλά».

No comments