Αλμα ζωής και νίκης για την Νέα Ιωνία, απέναντι στο Καματερό... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλμα ζωής και νίκης για την Νέα Ιωνία, απέναντι στο Καματερό...






Οι αθλήτριες της Νέας Ιωνίας θα πρέπει να θυμούνται '' μια ζωή '' τον εκτός έδρας αγώνα τους με το Καματερό, για την Α1 Γυναικών...

Οχι επειδή κέρδισαν με 32-15, άλλωστε, ένα αποτέλεσμα πάντα έχει την δική του αξία, σπανίως ωστόσο αυτή είναι συμβολική και σημειολογική.

Τα κορίτσια του Σάσα Ζιβούλοβιτς, της Σοφίας Ναϊσίδου, της Ερασμίας Λάσκαρη, της οικογένειας της Νέας Ιωνίας, έκαναν την προθέρμανση τους φορώντας την κορδέλα σύμβολο στο Άλμα Ζωής για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ηταν η νίκη για όλες τις γυναίκες, ειδικά με όσες απώλειες βιώνει η κοινωνία μας, σε μικρές, ακόμα, ηλικίες... 

Στον αγωνιστικό τομέα, η Νέα Ιωνία αν και είχε να αγωνισθεί από τις 16 Οκτωβρίου, όταν είχε νικήσει 39-24 τον Αθηναϊκό, ήταν σαφώς καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την νίκη χωρίς να συναντήσει ουσιαστικές δυσκολίες.

Το Καματερό δεν είχε στα πλάνα του αυτό το ματς, αλλά, μέχρι το 25΄ ήταν ανταγωνιστικό. Στην επανάληψη, η Νέα Ιωνία βρήκε ρυθμό, πήρε βοήθεια από όλες τις αθλήτριες της που μοιράσθηκαν χρόνο συμμετοχής και με επιμέρους σκορ 17-4 δεν άφησε περιθώρια στο Καματερό το οποίο σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Κατά μέσο όρο η Νέα Ιωνία έχει βάλει 35 γκολ στα 4 πρώτα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα ενώ στο πρώτο ματς της με το Καματερό είχε επικρατήσει με 33-12.

Η Μανιά ήταν η πρώτη σκόρερ της Νέας Ιωνίας με 11 τέρματα στο ενεργητικό της και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε με τραυματισμούς. 

Ο προπονητής της Νέας Ιωνίας Σάσα Ζιβούλοβιτς είπε στο greekhandball.com : '' Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα, καθώς στο πρώτο φάνηκε ότι μας επηρέασε η διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά, στο δεύτερο αντιδράσαμε και κάναμε εύκολη την διαδικασία της νίκης. Πρέπει να βρούμε ρυθμό, αλλά, αυτό θα γίνει με τα διαδοχικά παιχνίδια, με τα οποία ετοιμαζόμαστε για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, δουλεύοντας και προχωρώντας σιγά-σιγά ''. 

Τα πεντάλεπτα : 1-2, 4-5, 6-6, 8-9, 10-10, 11-15 ( ημίχρονο ), 11-20, 12-23, 13-26, 13-28, 13-30, 15-32.

Διαιτητές : Σκλαβενίτης-Βήτας

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ( Δανήλος ) : Μ.Βασιλείου, Παπαδοπούλου, Δαμάσκου, Καζάκη, Καραμάνου 2, Κούρτη 4, Φακίνου, Χριστοπούλου 4, Χατζηαργυρού 1, Αλιφιέρη 1, Ψαριώτη, Β.Βασιλείου 2, Ρούσου, Καντζούρα, Γκορτσοπούλου 1. 

ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ( Ζιβούλοβιτς ) : Μ.Κεπεσίδου, Μανιά 11, Κοντοστέργιου 3, Ανδρίτσου 1, Κοτρώτσιου 3, Μπόζιου, Κολλύρη, Μουρατίδου 1, Ντιμτσούδη 1, Διακογιάννη 1, Αρβανιτάκου 1, Πανούση, Μακρή, Στουγιαννίδου 5, Ν.Κεπεσίδου 1, Χαριτίδη 4. 


No comments