Ντεμπούτο με την Ελλάδα για τον φωνακλά προπονητή... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ντεμπούτο με την Ελλάδα για τον φωνακλά προπονητή...


Ο προπονητής της Εθνικής Βελγίου Γιερίμ Σιλά, περιμένει την Ελλάδα στον αγώνα της Τετάρτης ( ζωντανά στο EHFTV στις 9.15 μ.μ.) στην τρίτη θητεία του στον πάγκο των '' Κόκκινων '' όπου επέστρεψε μόλις την Δευτέρα.

Ο 52χρονος τεχνικός που γεννήθηκε στη Γαλλία, αλλά, κατάγεται από την Σενεγάλη, δήλωσε : 

«Είναι σαν να επιστρέφω σπίτι, αλλά υπάρχει μια νέα ομάδα, νέα παιδιά. Ήταν μια καλή έκπληξη που είδα το επίπεδο που έχουν.  Πρέπει να πάμε γρήγορα γιατί δεν έχουμε τόσες πολλές προπονήσεις. Ζήτησα από όλα τα παιδιά να μου πουν την γνώμη τους για την ομάδα, τι πιστεύουν γι' αυτήν, τι μπορούμε να κάνουμε αμυντικά, επιθετικά γιατί πρέπει να τρέξουμε».

Στην Εθνική Βελγίου δούλεψε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2011, αντικαταστάθηκε με τον Γκι Πετιτζιράρ το 2014, αλλά επέστρεψε στη δουλειά τον επόμενο χρόνο.

Μετά την αποχώρησή του το 2018,  δούλεψε για μία σεζόν με το Κουβέιτ πριν επιστρέψει στο Βέλγιο. 

 Για τον αγώνα με την Ελλάδα λέει:

«Αμυντικά, σίγουρα, μπορούμε να πάμε καλά. Σωματικά είμαστε έτοιμοι, αλλά και τεχνικά και τακτικά. Νομίζω ότι μπορούμε να πιέσουμε περισσότερο στην άμυνα από ό,τι πριν. Μου αρέσουν οι λεπτομέρειες, είναι πραγματικά σημαντικές. Αν οι παίκτες δεν κάνουν αυτό για το οποίο έχουμε πεί και σχεδιάσει θυμώνω. Μερικές φορές πρέπει να ουρλιάξεις για να ξυπνήσεις την ομάδα σου. Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να το κάνω. Και μετά από αυτό, κερδίσαμε».

No comments