Σιδερένιος να είσαι Γίγαντα Χρήστο ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σιδερένιος να είσαι Γίγαντα Χρήστο !


Πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, αποδεικνύεται ο τραυματισμός του αθλητή του Πήγασου Κυψέλης, Χρήστου Σκλαβούνου, ο οποίος χτύπησε στο αριστερό μάτι στον αγώνα με τον Δία Ταύρου Μοσχάτου, όταν δέχθηκε την μπάλλα στο πρόσωπο.

Ο 41χρονος αθλητής συνεχίζει να ταλαιπωρείται, καθώς, από την επαφή με την μπάλλα έσπασε ο φακός που φορούσε και δημιουργήθηκε αιμάτωμα, που θα χρειασθεί, ίσως, ακόμα 15 ημέρες, ώστε να σταθεί δυνατό να γίνουν οι κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών.

Στο πλευρό του Χρήστου είναι όλη η ομάδα του Πήγασου Κυψέλης ενώ αξιέπαινη είναι η στάση των μελών του Δία, καθώς επικοινώνησαν, ζήτησαν συγγνώμη ( για φάση όπου, φυσικά, ουδείς έφταιγε, πέρα από την κακιά στιγμή ) και δείχνουν διαρκές ενδιαφέρον για την εξέλιξη του τραυματισμού.

Σιδερένιος Χρήστο και από το greekhandball.com που παρακολουθεί διακριτικά και με τον προσήκοντα σεβασμό την περιπέτεια στην οποία μπήκε ο γίγαντας του Πήγασου, ωστόσο, με την βεβαιότητα ότι όλο αυτό θα μείνει μόνο ως μία ιδιαίτερη ανάμνηση για τον Χρήστο...

No comments