Δημητρούλιας: «Δεχτήκαμε πολλά γκολ, η Πέλιστερ είχε απαντήσεις στις λύσεις μας - Έχουμε καταφέρει πολλά και θα συνεχίσουμε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Δεχτήκαμε πολλά γκολ, η Πέλιστερ είχε απαντήσεις στις λύσεις μας - Έχουμε καταφέρει πολλά και θα συνεχίσουμε»

Η ΑΕΚ δέχθηκε περισσότερα γκολ απ' ό,τι συνήθως στο αποψινό (16/11) εντός έδρας παιχνίδι (27-30) με αντίπαλο την Γιούροφαρμ Πέλιστερ, επεσήμανε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, που συμπλήρωσε ακόμα πως η ομάδα θα συνεχίσει να μάχεται, για να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες.

Ανέφερε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πέλιστερ για το παιχνίδι που έκανε. Προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε λύσεις, αλλά η Πέλιστερ είχε τις απαντήσεις. Ξεκινήσαμε με λάθη, ξέραμε όμως πώς να παίξουμε, αλλά η αντίπαλος μας έβρισκε συνεχώς τους τρόπους να σκοράρει. Δεχτήκαμε περισσότερα τέρματα από όσα δεχόμαστε συνήθως. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, μαχόμαστε, έχουμε καταφέρει πολλά και θα συνεχίσουμε για να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες του κλαμπ. Στερηθήκαμε σήμερα τον Μόγια, που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά νομίζω ότι δεν θα μείνει έξω περισσότερο από μια εβδομάδα. Επίσης, θα ήθελα να τονίσω την πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού Κοτσιώνη, ήταν από τα κέρδη του παιχνιδιού, τού αξίζουν τα εύσημα. Βεβαίως, θα πρέπει να αναφερθούμε και στην σπουδαία παρουσία του κόσμου μας, που μας ενθάρρυνε».

Σε ερώτηση για την κακή μέρα του Πλάθα, απάντησε: «Πράγματι έκανε ένα κακό παιχνίδι, αλλά είναι ένας αθλητής στον οποίο προσαρμόζουν οι αντίπαλοι το πλάνο τους. Το πρόβλημα δεν ήταν ότι ο Πλάθα ήταν όντως νευρικός, αλλά το ότι στην άμυνα, δεχτήκαμε αρκετά γκολ, κάτι που δεν το συνηθίζουμε».

No comments