Ο Δούκας νίκησε, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου θα κερδίσει, μπράβο σε όλα τα παιδιά... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Δούκας νίκησε, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου θα κερδίσει, μπράβο σε όλα τα παιδιά...

 


Ο Δούκας ήταν εμφανώς καλύτερος και νίκησε στις Σιταποθήκες της Αμφιάλης τον Ολυμπιακό Κερατσινίου με 40-8 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΧΑ.

Μάλιστα, ο Δούκας, προηγήθηκε με 15-0 στο 15΄ ενώ από το 40΄ έως το τέλος, οι γηπεδούχοι σκόρααν μόλις μία φορά.

Πρώτοι σκόρερς του Δούκα, οι Μπατής με 7 γκολ, Κατσάμπας με 6, Κολεζάκης με 5, Παπαχαρτοφύλης με 4. Σημείωσαν τέρμα οι 14 από τους 15 αθλητές του Δούκα.

Αλλά, ας δούμε με ρεαλισμό την εικόνα :

Οποια σύγκριση είναι αδόκιμη και συνάμα άδικη.

Ο Δούκας είχε στην 15άδα του, 11 Πρωταθλητές Ελλάδας στην Κατηγορία των Παίδων και μάλιστα οι 5 από αυτούς ήταν στις ιδανικές επιλογές του Final 8.

Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου, που κάνει μεγάλο αγώνα εδώ και χρόνια, σε όλα τα επίπεδα, για το χάντμπολ, παλεύοντας μόνος σε μία ιδιαίτερη περιοχή, όπου ποδόσφαιρο και μπάσκετ '' πνίγουν '' οτιδήποτε άλλο, είναι αξιέπαινος, δικαιούται σεβασμό  και τα παιδιά του χρειάζονται, μόνο, ενθάρρυνση και το ίδιο '' μπράβο'' για την προσπάθεια ενώ δίχως αμφιβολία, η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εκείνα και την ομάδα τους.

Τα πιο πολλά, άλλωστε, τα κερδίζεις από μία ήττα όχι από μία νίκη.

Ας είναι ΓΕΡΑ όλα τα παιδιά να συνεχίζουν να αγωνίζονται, αυτό προέχει.

Γύρισαν σπίτι τους μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, συνδυάζουν σχολείο και χάντμπολ, πίεση από την καθημερινότητα με τον κορωνοϊό, αν μη τι άλλο αξίζουν όλα την αγάπη όλων μας.

Τα πεντάλεπτα : 0-6, 0-10, 0-15, 1-16, 1-19, 3-22 ( ημίχρονο ), 5-27, 6-29, 7-33, 7-33, 7-38, 8-40.

Διαιτητές : Φωτακίδης-Καρυδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : Βλος, Σπανίδης 1, Παναγιωτίδης, Μεταξάς 1, Ρούσκας 1, Μπαρμπαρής 1, Βρεττός 1, Γιώργας, Δημεράς, Λαγός 1, Δημητρίου, Ψωμάς 2. 

ΔΟΥΚΑΣ :  Αντωνιάδης 2, Τσιούμας 2, Δερμάνης 1, Βασιλείου 1, Κατσάμπας 6, Χατσατουριάν 2, Μπατής 7, Κολεζάκης 5, Παναγιώτου 2,  Βαλκάνας 3, Πετρουλάκος 3, Βλαχάκης 1, Μπάρκας, Καρακεχαγιάς 1, Παπαχαρτοφύλης 4. 

No comments