Σε ματς με δραματικό φινάλε, έμειναν στο 21, Αρης Ν. και Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε ματς με δραματικό φινάλε, έμειναν στο 21, Αρης Ν. και Δούκας

 




Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε ανάμεσα στον Αρη Νίκαιας και στον Δούκα, στο '' Μάνος Λοϊζος'' , με το τελικό 21-21 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι Νικαιώτες μένουν με την ικανοποίηση για τον βαθμό, για τον Δούκα, που ήθελε νίκη από το συγκεκριμένο ματς, αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία σε επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ασφαλώς δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες του.

Η μαχητικότητα και η αφοσίωση στον στόχο ήταν και πάλι το χαρακτηριστικό στοιχείο για τον Αρη Νίκαιας που ευτύχησε ωστόσο να έχει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση τον γκολκίπερ του Τζάνο. 

Ο Δούκας δεν παρουσίασε απόδοση, ανάλογη των δυνατοτήτων του, δεν ήταν σε καλή ημέρα. 

Το τελευταίο λεπτό ήταν δραματικό.

Στο 59.10'' έχασε πέναλτυ ( η μπάλλα πήγε άουτ ) ο Γερουλάνος για τον Δούκα, με το σκορ στο 20-21 και στο 59.35'' ο Δ.Μελετάκος ισοφάρισε σε 21-21 για τους γηπεδούχους.

Σε νεκρό χρόνο, ο Τζάνος απέκρουσε στην εκτέλεση φάουλ του Γερουλάνου. 

Ο προπονητής του Δούκα, Κωστής Μπούνας, είπε στο greekhandball.com   :

'' Γενικά, σήμερα έπαιξε πάρα πολύ καλά ο αντίπαλος γκολκίπερ. Αν το ποσοστό του ήταν χαμηλότερο, θα είχαμε φθάσει στη νίκη έστω και στην κακή μας ημέρα. Αν διαχειρισθούμε καλά αυτό το παιχνίδι και το αποτέλεσμα του, θα ανασυγκροτηθούμε και θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια ''.

Από την πλευρά του Αρη Νίκαιας, ο αθλητής της ομάδας Δημήτρης Μελετάκος, μας είπε : 

'' Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, νομίζω ότι δώσαμε έναν ωραίο αγώνα. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών μέσα στην εβδομάδα και δεν μπορέσαμε να προετοιμαστούμε έτσι όπως θέλαμε, όμως, στο παιχνίδι βγάλαμε ενέργεια και πάθος και μπορέσαμε να καλύψουμε τα κενά μας.Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο με βάση την απόδοση των δυο ομάδων.Τέλος, θα ηθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ''.

Τα πεντάλεπτα :  2-2, 3-4, 4-5, 7-8, 8-9, 10-11 ( ημίχρονο ), 12-13, 14-14, 15-16, 16-19, 18-20, 21-21. 

Διαιτητές : Σκλαβενίτης-Βήτας.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ( Γρηγοράκης ) : Τζανακάκης, Σαμαράς, Ταουσάνης 1, Βλάχος, Γ.Μελετάκος 4, Δ.Μελετάκος 3, Τζάνος, Κοκκοράκης 1, Ακερμανίδης, Τόμσον, Χουρσουντιάν 5, Γραμματικόπουλος, Τζουβάρας 3, Βελαώρας, Τσάνινος 1, Τσαμούρης 3.  

ΔΟΥΚΑΣ  ( Μπούνας ) : Μαρκατάτος 1, Παγιάτης 1, Βούλγαρης, Τσιγαρίδας 2, Κοβάνης, Τζανιδάκης, Γερουλάνος 6, Αναστασίου, Νικολίνταης, Πάνου 4, Ντούνης 1, Γιάντσα 2, Αποστολίδης 1, Κολλύρης, Γιόσμου, Στεφανίτσης 3.    

No comments