Πρόκριση της Βέροιας 2017 στην γιορτή του χάντμπολ με τον Φίλιππο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρόκριση της Βέροιας 2017 στην γιορτή του χάντμπολ με τον Φίλιππο



Η Βέροια 2017 προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, αποκλείοντας τον συμπολίτη Φίλιππο Βέροιας, με 35-12 στην αναμέτρηση που έγινε στο Φιλίππειο, ανάμεσα στις δύο συμπολίτισες, σε μία γιορτή του αθλήματος.

Περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητας της Βέροιας 2017 από την νεανική ομάδα του Φίλιππου, προφανώς δεν υπήρχαν, ωστόσο, καταβλήθηκε φιλότιμη προσπάθεια από παιδιά με ταλέντο απέναντι σε ισχυρότερο και πιο έμπειρο ταλέντο.

Ο προπονητής της Βέροιας 2017 Κώστας Τούτσης είπε στο greekhandball.com  : '' Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη, θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες δείξανε τα θετικά τους στοιχεία. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, όσο για τα κορίτσια του Φιλίππου ευχόμαστε να εξελιχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο και να τις χαρούμε τα επόμενα χρόνια. Κλείσαμε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια που δείξανε σταθερότητα και συνέπεια, θα ετοιμαστούμε τώρα για την δεύτερη φάση''.

Και το σχόλιο που μας έγινε από την ομάδα του Φίλιππου : '' Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και των δύο ομάδων. Αντίπαλοι μόνο για 60 λεπτά. Φίλοι και συναθλητές πριν και μετά, για το άθλημα που αγαπάμε. Σε ένα παιχνίδι γιορτή για το χάντμπολ Γυναικών, το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν να το το ευχαριστηθούμε όλοι. Τέτοια παιχνίδια με αντιπάλους αθλήτριες υψηλού επιπέδου είναι δώρο για εμάς. Ευχόμαστε στην Βέροια 2017 καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, δίχως τραυματισμούς ''.      

Τα πεντάλεπτα : 1-2, 3-5, 4-6, 5-7, 6-11, 6-16 ( ημίχρονο ), 8-18, 10-22, 11-24, 11-28, 12-32, 12-35.

Διαιτητές : Λινάρδος-Νικολαϊδης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ( Χαραλαμπίδης ) : Δημητρίου, Tσαγκέρα, Παναγιωτίδου, Γιαννοπούλου 2, Σιαράφη, Βαλκαφώτη, Θεοδωρίδου, Σαρηγιαννίδου 1, Νικολοπούλου 6, Παπαδοπούλου 3, Τζουβάρα, Παπά, Καραμήτσου. 

ΒΕΡΟΙΑ 2017  ( Τούτσης ) : Νταβίντοβιτς 7, Λύτρα, Κωνσταντινίδου 4, Καραμπατζάκη 10, Νάτσο 1, Μαρτινόφσκα, Ε.Παπαδοπούλου, Πιτούλια, Καπράνη, Ανδρονικίδου 7, Καλμουκίδου 1 , Ι.Παπαδοπούλου, Γεωργιάδου 5.

No comments