Με '' Χατζ '' και τις '' παλιές αγάπες '' ο ΠΑΟΚ νίκησε την Προσοτσάνη της 12άρας μαθήτριας... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με '' Χατζ '' και τις '' παλιές αγάπες '' ο ΠΑΟΚ νίκησε την Προσοτσάνη της 12άρας μαθήτριας...



Με την Μαρία Χατζηπαρασίδου οδηγό και πρώτο σκόρερ για ακόμα μία φορά, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Προσοτσάνη την μαχητική και νεανική γηπεδούχο με 42-21.

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, χωρίς αμφισβήτηση για την υπεροχή και την ανωτερότητα του σε σχέση με την Προσοτσάνη, που ωστόσο στάθηκε με αξιοπρέπεια.

Από την αρχή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ και έφθασε στην επικράτηση δίκαια και με ικανοποιητικό ρυθμό.

Σε σχέση μάλιστα με τα άλλα ματς του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά, είχαν μεγαλύτερη συμβολή στο σκοράρισμα οι ξένες αθλήτριες του οι οποίες συνεισέφεραν 16 από τα 42 τέρματα της ομάδας τους ενώ η Βάγια Αμβροσιάδου στην επιστροφή της στην Προσοτσάνη έγινε δεκτή με αγάπη και ( μεταφορικά με ) βάγια, αλλά, πέτυχε 4 τέρματα απέναντι στην προηγούμενη ομάδα της, αυτήν  που την ανέδειξε.


Στην υπέροχη φωτο, με παιδιά που κάνουν αθλητισμό με το χαμόγελο στα χείλη ( ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ στα ερασιτεχνικά σπορ ), αριστερά η Μαρία Λαζαρίδου και δεξιά η Βάγια Αμβροσιάδου, συμπαίκτριες έως το καλοκαίρι στην Προσοτσάνη.

Τέσσερα γκολ και από την Αβραμίνα Σεβδίλη απέναντι στην Προσοτσάνη, από όπου ξεκίνησε, αλλά, έτσι είναι η ζωή και ο αθλητισμός.

Η Ευθυμία Τσιαμουρά, μαθήτρια Λυκείου, κράτησε πάλι τη σημαία για την Προσοτσάνη, με 12 γκολ στο σκοράρισμα και πλησίασε στα 7 γκολ την πρώτη στον πίνακα των σκόρερς Χατζηπαρασίδου, στη '' μάχη '' ανάμεσα στις δύο πιο αποτελεσματικές στο σκοράρισμα αθλήτριες στη φετινή σεζόν στην Α1 Γυναικών.

Τα πεντάλεπτα : 1-3, 4-7, 7-11, 8-14, 9-18, 10-22 ( ημίχρονο ), 13-23, 16-26, 17-32, 18-36, 20-39, 21-42.  

Διαιτητές : Τζαφερόπουλος-Παρασκευούδης.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ : Κατσιγιάννη, Τόλιου, Λαζαρίδου 2, Τσιόκα, Μελαδίνη 1, Τσιαμουρά 12, Νούση 2, Σπυρίδου, Ιωαννίδου, Ζάμπα 1, Καστάρη, Γορδή, Μ.Σεβδίλη 3, Ε.Χαλβατζή, Μ.Χαλβατζή.

ΠΑΟΚ : Χατζηπαρασίδου 10, Μεντεσίδου 3, Τασέφσκα, 3, Μπουράτο Μπροκάρντο 4, Αμβροσιάδου 4, Αργυροπούλου 3, Βέτκοβα 6, Α.Σεβδίλη 4, Νίκολιτς 1, Τσικνάκη, Καραχαρίση 2, Γκλομπάρεβιτς 2, Καγιούμοβα, Μπατζαρακούδη, Εμμανουήλ, Δημακού. 

No comments