Σ.Παπασταμάτης στο greekhandball.com : '' Νίκη καταξίωσης και τίτλος τιμής '', θλίψη για τη μη τηλεοπτική μετάδοση... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σ.Παπασταμάτης στο greekhandball.com : '' Νίκη καταξίωσης και τίτλος τιμής '', θλίψη για τη μη τηλεοπτική μετάδοση...

 


Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, απόλαυσε την σπουδαία νίκη της ομάδας του απέναντι στην Ταταμπάνια, στη Χαλκίδα, ωστόσο, έμεινε -όπως σχεδόν πάντα...- ψύχραιμος, ήρεμος, μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις...
Μαζί με τον γιό του Ανδρέα, καμάρωνε το δημιούργημα του.
Την επομένη της μεγάλης και με ιστορικό χαρακτήρα αναμέτρησης, μίλησε στο greekhandball.com για την επιτυχία της Ενωσης :
'' Αυτή είναι μία νίκη καταξίωσης για την ομάδα μας, για το ελληνικό χάντμπολ, το οποίο κουβαλά στις πλάτες της η ΑΕΚ. Πολύ σημαντικό γεγονός για το βιογραφικό προπονητή, παικτών, ομάδας  και τίτλος τιμής για όλους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς πρόκεται για μία σπουδαία νίκη και θα πρέπει βεβαίως να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα και στη συνέχεια. Είναι φυσικά, μόνο, το πρώτο παιχνίδι, έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα, σκύβουμε το κεφάλι και κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο, που θα είναι ακόμα πιο δύσκολος. Θέλουμε να φανεί ότι αξίζουμε τη συμμετοχή στους Ομίλους της διοργάνωσης ''.
Ο κ.Παπασταμάτης αναφέρθηκε και στην αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε η παντελής απουσία τηλεοπτικής κάλυψης της αναμέτρησης για το EHF European League :
'' Μου προξενεί θλίψη και απογοήτευση το γεγονός ότι και η ιδιωτική και η κρατική τηλεόραση ήταν απούσες από μία τόσο σημαντική εκδήλωση της ΑΕΚ και του ελληνικού αθλητισμού, που αποτελεί παράλληλα και διαφήμιση της χώρας μας ''.        

No comments