Δημητρούλιας: «Το κίνητρο του εγωισμού έπαιξε τον ρόλο του - Έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Το κίνητρο του εγωισμού έπαιξε τον ρόλο του - Έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε»

Ως μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ΑΕΚ στην ιστορία της ομάδας χάντμπολ χαρακτήρισε ο προπονητής της, Δημήτρης Δημητρούλιας, στην συνέντευξη Τύπου, αυτή απέναντι στην Γκρούντφος Ταταμπάνια (34-26). 

Ανέφερε: «Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία της ομάδας χάντμπολ και σίγουρα από τις κορυφαίες στο διάστημα που είμαι εγώ στην ΑΕΚ. Παίξαμε απέναντι σ' έναν σπουδαίο αντίπαλο, την τρίτη ομάδα της Ουγγαρίας και σταθήκαμε πάρα πολύ καλά, φθάνοντας σε μία μεγάλη νίκη για το ελληνικό χάντμπολ. 

Ξέραμε ότι παίζουμε μ' έναν αντίπαλο από άλλο επίπεδο, άλλα δεδομένα, άλλα συμβόλαια, αλλά κάναμε σπουδαία εμφάνιση και πετύχαμε τον στόχο μας. Όσοι είδαν το ματς θα πρέπει να το χάρηκαν και είναι κρίμα ότι δεν το μετέδωσε απευθείας στην Ελλάδα ελεύθερο τηλεοπτικό κανάλι. Όλος ο κόσμος θα έβλεπε ένα σπουδαίο παιχνίδι ελληνικής ομάδας. 

Αντιμετωπίσαμε με φρέσκο τρόπο την Ταταμπάνια και με μεγάλη προσοχή στην άμυνα, στην οποία είχε κομβικό ρόλο ο Ουγκάλντε. Ξέραμε ότι η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν αυτή που παρουσιάσθηκε με τον Ολυμπιακό σ' ένα κακό ματς, αλλά η ισοπαλία μας θύμωσε και δείξαμε τον πραγματικό εαυτό μας. Το κίνητρο του εγωισμού έπαιξε τον ρόλο του σε αυτή την εμφάνιση μας. Από την αρχή είχα πει ότι έχουμε πιθανότητες πρόκρισης, δεν αλλάζει κάτι, ωστόσο η αποστολή μας παραμένει δύσκολη, παρά αυτή την νίκη. Έχουμε όμως το δικαίωμα να ελπίζουμε, έπειτα από αυτή την μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

No comments