Με Οστρούτσκο ο Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Οστρούτσκο ο Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια

 


Με τον νεοαποκτηθέντα διεθνή Ουκρανό Βλάντισλαβ Οστρούτσκο, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας το Σάββατο (9/10) στις 12:30 στο Κλειστό του Ιωνικού ( απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ 3 ). 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του με εξαίρεση τον Θοδωρή Δεληχρήστο.

Στην 16μελή αποστολή, θα είναι οι : Κοτανίδης, Κουκουλάς, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης, Μπούντιτς, Τερλέτσκι, Παπαδημητρίου, Κανδύλας, Μπάγιος, Παπαδόπουλος, Δομπρής, Αραπακόπουλος, Πασσιάς, Μοντόρο, Μιχαηλίδης, Οστρούτσκο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης και ο αθλητής της ομάδας Βύρωνας Παπαδόπουλος, είπαν στον επίσημο ιστότοπο των '' ερυθρόλευκων '' : 

Γιώργος Καρασαββίδης: «Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα παίξουμε μακριά από το Ρέντη. Θέλει μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης. Επίσης,  θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε τον Οστρούτσκο για πρώτη φορά. Παρά τις απουσίες που είχαμε τον τελευταίο μήνα και τα καλά αποτελέσματα, δεν είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την εικόνα μας και οφείλουμε, ξεκινώντας από αυτό το παιχνίδι, να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοση μας».

Βύρωνας Παπαδόπουλος: «Το Σάββατο στο ματς με τον Ιωνικό δεν θα αλλάξουμε κάτι στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους μας. Κόντρα σε ένα αρκετά αξιόμαχο σύνολο θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και με συγκέντρωση, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας για την κατάκτηση των 2 βαθμών».

No comments