Χρήστος Κεδέρης στο greekhandball.com : '' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τόση αγάπη...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χρήστος Κεδέρης στο greekhandball.com : '' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τόση αγάπη...''


 Το Αετόπουλο μετρά αντίστροφα για το επόμενο πέταγμα του, με τον κιτρινόμαυρο αετό στο στήθος και στην καρδιά.

Ο εκ των ιδιαίτερα αγαπημένων της Ενωσίτικης εξέδρας, ο Χρήστος Κεδέρης, στάθηκε άτυχος με το περιστατικό που του στοίχισε την ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, εξέλιξη που θα έχει ως συνέπεια να υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση, αλλά, ήδη παίρνει δύναμη από την στήριξη της ομάδας και την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ, όπως και συνολικά από την κοινωνία του χάντμπολ.

Ο 27χρονος διεθνής εξτρέμ, ένας πεισματάρης, γενναίος μαχητής της ζωής και γεννημένος νικητής, παρακολουθεί με συγκίνηση και ενδιαφέρον αλλά και αυτοπεποίθηση και δύναμη ψυχής, τα μηνύματα συμπαράστασης που του στέλνουν και ερωτηθείς από το greekhandball.com  ( που επικοινώνησε μαζί του ώστε να του δώσουμε και προσωπικά τις ευχές μας για γρήγορη και ασφαλή έξοδο από αυτή την περιπέτεια στην οποία μπήκε ), έστειλε μέσω του ιστότοπου μας τα παρακάτω λόγια ψυχής, με ωριμότητα και δύναμη :

'' Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από την υποστήριξη που παίρνω, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Το χρονικό διάστημα που θα περάσει θα είναι λίγο, θα κυλήσει και θα είμαστε και πάλι μαζί. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με κεφαλαία γράμματα για την τόσο σημαντική για εμένα, όπως και για κάθε άνθρωπο σε τέτοιες στιγμές, αγάπη που λαμβάνω από εσάς, από όλους...Θα σκύψω το κεφάλι, θα δουλέψω, θα πάνε όλα καλά, θα περάσει ο χρόνος και θα είμαστε πάλι μαζί....''.

Για τον  λεβέντη Χρήστο Κεδέρη, δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα είναι ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ μέχρι το τέλος αυτής της διαφορετικής εμπειρίας.

Είναι δυνατός και θα νικήσει και πάλι.

Ολα θα πάνε καλά Χρηστάκη ! 


Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments