Οσα θέλετε να μάθετε για Α2 Γυναικών και Β΄ Εθνική Ανδρών ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οσα θέλετε να μάθετε για Α2 Γυναικών και Β΄ Εθνική Ανδρών !

 


Με προσοχή ετοίμασε η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΟΧΕ , τα πλάνα της για την Α2 Γυναικών και την Β΄ Εθνική Ανδρών, πήρε την έγκριση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και αύριο ή την Δευτέρα θα έχουμε επίσημα '' αποκαλυπτήρια ''.

Το πρώτο ή το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου ( 6-7/11 ή 13-14/11 ) θα αρχίσει  το πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε 2 Ομίλους, Νότο και Βορρά.

Στον Νότο δήλωσαν συμμετοχή 11 ομάδες αλλά δεν αποκλείεται αύριο να γίνουν 9, καθώς, είναι πιθανή η αποχώρηση του ΑΟ Μυτιλήνης και του Σεριφάτου Αιγίου.

Στον Βορρά, οι ομάδες ήταν 12 και μειώθηκαν σε 11, έπειτα από την αποχώρηση του Φαίακα Κέρκυρας. 

Για τον Νότο, προβλέπονται 2 Υποόμιλοι και για τον Βορρά, 3 Υποόμιλοι.

Το πρωτάθλημα θα γίνει σε 3 γύρους ( εντός-εκτός και τυχαία η κλήρωση του τρίτου γύρου ), θα συνεχίζουν οι 2 πρώτοι από κάθε Ομιλο αλλά θα υπάρχουν παιχνίδια στη δεύτερη φάση και για τις άλλες ομάδες.

Η Β΄ Εθνική Ανδρών έχει συμμετοχές έως τώρα για 11 ομάδες στον Νότο και 14 ομάδες στον Βορρά.

Αλλά, για τον Νότο αναμένεται έως αύριο να ξεκαθαριστεί εάν θα αγωνισθούν εντέλει οι 3 ομάδες της Μυτιλήνης ( ΑΟΜ, Αίας, Γέρας Παπάδου ), οπότε δεν αποκλείεται να είναι εντέλει 8 οι ομάδες στον Νότο και 14 στον Βορρά.

Ο Νότος θα έχει  2 ή 3 ( ανάλογα με το τι θα κάνουν οι ομάδες της Μυτιλήνης ) Υποομίλους και ο Βορράς 3 Υποομίλους, επίσης στη λογική της Α2 Γυναικών, για σεβασμό στις αποστάσεις και στα έξοδα αλλά και στην ανάγκη να έχουν ικανό αριθμό αγώνων οι ομάδες.  

Και η Β΄ Εθνική προβλέπεται να ξεκινήσει 6-7/11  ή 13-14/11.



No comments