Με την ίδια 16άδα ο Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με την ίδια 16άδα ο Ολυμπιακός

 

Η απευθείας μετάδοση του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ από την ΕΡΤ 3 στις 12.30 μ.μ. του Σαββάτου έχει ως συνέπεια να προσαρμόζεται ανάλογα και το προπονητικό πρόγραμμα των αντιπάλων.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν από το ματς με την Ενωση, το πρωϊ της Παρασκευής ώστε να εναρμονισθούν οι βιορυθμοί των παικτών του για την εμπειρία της διεξαγωγής του αγώνα σε ώρα κατά την οποία ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει ματς αυτού του επιπέδου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βεβαίως, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός έχουν, ήδη δώσει από ένα παιχνίδι Σάββατο στις 12.30 μ.μ. ( και οι δύο με τον Ιωνικό Ν.Φ. ) και έτσι έχουν κάνει βήματα και αγωνιστικής προσαρμογής προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο  προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης, που ολοκλήρωσε πριν από λίγο την σημερινή προπόνηση, βλέπει την ομάδα του σε καλή κατάσταση και θα κρατήσει την ίδια 16άδα σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, με τον Ιωνικό Ν.Φ. ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον τραυματία Δεληχρήστο.

Η 16άδα των '' ερυθρόλευκων '' θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής και θα αποτελείται από τους : Κοτανίδη, Τερλέτσκι, Παπαδημητρίου, Αραπακόπουλο, Μιχαηλίδη, Καραμπουρνιώτη, Δομπρή, Κουκουλά,  Κανδύλα, Μοντόρο, Πασσιά, Παπαδόπουλο, Μπάγιο, Μπούντιτς, Παπαβασίλη, Οστρούτσκο. 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή των Δομπρή ( φωτο ) και Αραπακόπουλου στην προσπάθεια του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, με την οποία αγωνίζονταν πέρσι.

No comments