Σ.Παπασταμάτης στο greekhandball.com : '' Εξαιρετική η ομάδα, με μέλλον, αλλά, η σκέψη μας στον Σεραφείδη...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σ.Παπασταμάτης στο greekhandball.com : '' Εξαιρετική η ομάδα, με μέλλον, αλλά, η σκέψη μας στον Σεραφείδη...''

 


Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης ( στη φωτο ενώ παρακολουθεί τη χειραψία του γιού του Ανδρέα με τον Χριστόφορο Μπακαούκα, ενώπιον του Προέδρου της ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου ), μίλησε στο greekhandball.com για τις εντυπώσεις του από το ματς της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την Σαλαμίνα, αλλά και για την σοβαρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία του ο θρυλικός Στέλιος Σεραφείδης : 

'' Η ομάδα ήταν εξαιρετική, όλα πήγαν μια χαρά. Πολύ ωραίο και το γεγονός ότι νέα παιδιά, όπως ο Κοτσιώνης και ο Δικαιούλιας, δείχνουν με την απόδοση τους ότι υπάρχει μέλλον στην ομάδα. Αυτές τις ώρες, ωστόσο, το μυαλό όλων μας είναι στον Στέλιο Σεραφείδη, καθώς μας απασχολεί η κατάσταση της υγείας του. Ενας σπουδαίος Αεκτζής, μία μεγάλη ποδοσφαιρική φυσιογνωμία, ένας λαμπρός άνθρωπος και ένας πραγματικά πιστός και αφοσιωμένος φίλαθλος του χάντμπολ της ΑΕΚ ''. 

No comments