'' Για εσένα Γιάννη, εκεί ψηλά που είσαι...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Για εσένα Γιάννη, εκεί ψηλά που είσαι...''

 


Προσωπικό ρεκόρ καριέρας είναι τα 8 γκολ που πέτυχε η πίβοτ της Βέροιας 2017 Κατερίνα Ανδρονικίδου, στην Αρτα.

Ποτέ άλλοτε, σε επίπεδο αγώνων γυναικείων πρωταθλημάτων δεν έχει βάλει τόσα τέρματα σε ένα ματς η 23χρονη φυσιοθεραπεύτρια, που κατάγεται από την Βέροια και ξεκίνησε από τον Φέρωνα.

Μετά το ματς, ξέσπασε σε κλάμματα, από τη συγκινησιακή φόρτιση της νίκης αλλά και καθώς στη σκέψη της ήλθε ο αδικοχαμένος Πρόεδρος της Βέροιας 2017 Γιάννης Χασιώτης, τον οποίο γνώριζε και ως συμπολίτη της ενώ ήταν στην ομάδα από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της, στην Α2 Εθνική.

'' Στον Γιάννη είναι αφιερωμένη η πρώτη νίκη της χρονιά και ελπίζω να είναι υπερήφανος εκεί ψηλά για την ομάδα του και για εμάς...'' είπε η Κατερίνα στο greekhandball.com 

'' Υπήρξε μεγάλη ανακούφιση, γιατί δεν περιμέναμε με τόσες αλλαγές σε σχέση με πέρσι, τόσο διαφορετικό ρόστερ ( Σ.Σ. μόνο εκείνη και οι Νταβίντοβιτς, Γεωργιάδου, Λύτρα, Καραμπατζάκη έμειναν από πέρσι ), περιορισμένο διάστημα που είμαστε όλες μαζί, να φθάσουμε σε αυτή τη νίκη '' παραδέχεται η αθλήτρια της Βέροιας 2017 και προσθέτει : 

''  Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο, συνεχίζοντας να παλεύουμε μετά από αυτή την τεράστια νίκη που πήραμε. Χάναμε με 6 γκολ διαφορά, υπήρχε εκνευρισμός, έγιναν πολύ γρήγορες επιθέσεις, αλλά, η γκολκίπερ μας είχε σημαντικές αποκρούσεις, η Αρτα έχανε σουτ, έκανε λάθη, το πιστέψαμε ότι θα το παίρναμε το ματς και από ένα σημείο και έπειτα, έγινε αυτό που κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος, με πάθος ''.
No comments