Με ψηλά το κεφάλι έπεσε η Πυλαία στην Πράγα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με ψηλά το κεφάλι έπεσε η Πυλαία στην Πράγα...

 

 

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στην Πράγα, για την Πυλαία, στο πλαίσιο του EHF European Cup και αποκλεισμός από την Ντούκλα που νίκησε απόψε με 31-25  (  ημίχρονο 18-9 ).

Ως τυπικά γηπεδούχος, η Πυλαία είχε ηττηθεί χθες με 37-28 από την Ντούκλα Πράγας ενώ ως φιλοξενούμενη έχασε με μικρότερη διαφορά ( 6 έναντι 9 τερμάτων ).

Οι Τσέχοι ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ, μοίρασαν τον χρόνο συμμετοχής και έφθασαν στη δεύτερη επιτυχία σε δύο ματς, απέναντι στη μαχητική Πυλαία που έγραψε ιστορία με αυτή την ευρωπαϊκή παρουσία της και σε κάθε περίπτωση είναι άξια συγχαρητηρίων.

Και η Πυλαία χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες της ενώ πέρασαν στο ματς και οι τρείς τερματοφύλακες της, Μπαμπατζανίδης, Σαμαράς, Γιαννακίδης.

Η Πυλαία είχε βρεθεί να χάνει με μεγάλη διαφορά, αλλά, στα τελευταία λεπτά περιόρισε τους αντιπάλους της και έτσι, εντέλει, έφυγε από το γήπεδο με ήττα που δεν είχε ευρεία έκταση ως προς το τελικό σκορ της.

Τα 9 γκολ του  εξαιρετικού Τσαμεσίδη δεν ήταν αρκετά στην ανταγωνιστική και φιλότιμη Πυλαία.

Οι τερματοφύλακες της Ντούκλα, Βοτάβα και Πέρτζαλα, είχαν συνολικά 22 επεμβάσεις, με ποσοστό 45 % και σταμάτησαν σε καίριες περιπτώσεις τις  επιθετικές φιλοδοξίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ : Βοτάβα, Πέρτζαλα, Σούστεκ 2, Κρίστεκ 3, Χλίνκα 2, Ρούμιαν 3, Φ.Μπρέζινα 4, Μ.Μπρέζινα 3, Ζέμαν, Μπλέχα 4, Σβίτακ 1, Τζέζεκ 1, Κρισμπέρσκι 3, Σεμπέστα, Γ,Ρακούσκι, Μ.Ρακούσκι 5.

ΠΥΛΑΙΑ :  Μπαμπατζανίδης, Ζαφείρης, Αντωνιάδης 1, Μέτσης, Κ.Κουκμίσης 2, Τσαμεσίδης 9, Ελευθεριάδης 1, Μπάτζιος 3, Παπαγεωργίου, Αλατσατιάνος 2, Γιαννακίδης, Σαμαράς, Γιαννακόπουλος 6, Αλεξανδρίδης 1,  Λασκαρούδης.

No comments