Πελεκίδης : '' Ακόμα είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης : '' Ακόμα είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας ''

 





Με 8 νέα πρόσωπα στην 16άδα του σε σχέση με πέρσι εμφανίσθηκε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, απέναντι στην Πυλαία.

Βέτκοβα, Βινιούκοβα, Μπουράτο, Τασέφσκα, Αμβροσιάδου, Αργυροπούλου, Εμμανουήλ, Δημάκου ( οι δύο τελευταίες είναι γεννημένες το 2004 και το 2005 αντίστοιχα ) μπήκαν στη διαδικασία της συμμετοχής στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ ενώ δεν ισχύει το ίδιο για την 7η ξένη του ΠΑΟΚ, την Μαυροβούνια Γκλομπάρεβιτς που ήταν εκτός αποστολής, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ουσιαστικά, βέβαια, με τις νεοαποκτηθείσες ξένες αθλήτριες του ανέτοιμες, ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε στον περσινό κορμό της ομάδας του.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Δημήτρης Πελεκίδης, θεωρεί ότι τα βήματα που γίνονται είναι προς τη σωστή κατεύθυνση : '' Είμαστε μία νέα ομάδα που βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας στην τέταρτη εβδομάδα μας, ακόμα, καθώς άλλωστε οι ξένες αθλήτριες μας ήλθαν σταδιακά. Γνωρίζαμε ότι δεν επρόκειτο να είμαστε έτοιμοι 100%, άλλωστε, δεν έχουμε ακόμα συνοχή, καθώς μάλιστα η τελευταία ξένη μας ήλθε μόλις την τελευταία εβδομάδα. Θέλαμε να πάρουμε την νίκη, χτίζοντας πάνω στα σημεία που οι αθλήτριες μας γνωρίζουμε ότι υπερέχουν σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Πήραμε από την αρχή διαφορά στο σκορ, την κρατήσαμε και πήραμε την νίκη ''.  

No comments