Μπούνας: «Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, θέλουμε να είμαστε στο πρώτο γκρουπ των ομάδων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπούνας: «Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, θέλουμε να είμαστε στο πρώτο γκρουπ των ομάδων»



Τα κλειδιά της νίκης (31-22) του Δούκα απέναντι στον Άρη Νίκαιας ήταν τα τρεξίματα στον αιφνιδιασμό, η άμυνα και άλλα τεχνικά στοιχεία, τόνισε στο greekhandball.com ο τεχνικός των Κυανόλευκων, Κωστής Μπούνας.

Δήλωσε: «Θέλαμε το παιχνίδι για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι καθαρά βαθμολογικός, γιατί αντιμετωπίζαμε έναν αντίπαλο που έχουμε στα πλάνα ότι θέλουμε να πάρουμε βαθμούς. Επίσης ήταν πρεμιέρα και ξέρουμε ότι κρύβει κινδύνους, ότι υπάρχει ένα σχετικό άγχος για τους νεότερους παίκτες, οπότε ο συνδυασμός αυτός μας έκανε να είμαστε σε εγρήγορση. 

Έχουμε καλύτερη ποιότητα σε σχέση με πέρυσι, οπότε έτσι έχουμε καλύτερα τρεξίματα στον αιφνιδιασμό, καλύτερη άμυνα και σε συνδυασμό με τα τεχνικά κομμάτια που δουλεύουμε, ήταν τα κλειδιά στο σημερινό αποτέλεσμα. 

Φέτος η διοίκηση έκανε μία μεγαλύτερη προσπάθεια από τα προηγούμενα χρόνια. Εισακούστηκαν όλες οι προτάσεις που κάναμε με τον Στάθη και φτιάξαμε ένα ρόστερ, το οποίο είναι πιο ενισχυμένο. Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν και θέλουμε να είμαστε στο πρώτο γκρουπ των ομάδων».

No comments