Στ. Παπασταμάτης: «Θέλουμε να αποκτήσει το τουρνουά ακόμα μεγαλύτερη αίγλη, όπως αξίζει στον άνθρωπο στον οποίο είναι αφιερωμένο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στ. Παπασταμάτης: «Θέλουμε να αποκτήσει το τουρνουά ακόμα μεγαλύτερη αίγλη, όπως αξίζει στον άνθρωπο στον οποίο είναι αφιερωμένο»

Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, μίλησε στο aek.gr μετά από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης».


-Δεύτερο διεθνές τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης», που διεξάγεται στη μνήμη του αείμνηστου πατέρα σας. Πώς το βιώσατε, τι συναισθήματα σας διακατέχουν και τι σκέφτεστε για το μέλλον αυτού του τουρνουά; 


«Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που παραβρέθηκαν στο τουρνουά, μας τίμησαν και έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια. Η απόφασή μας είναι το τουρνουά αυτό που έχει αποκτήσει ήδη διεθνή χαρακτήρα, να γίνει ακόμα πιο δυνατό και ευρέως γνωστό και του χρόνου είμαστε σίγουροι ότι θα φέρουμε ακόμα περισσότερες ομάδες από το εξωτερικό γιατί θέλουμε να αποκτήσει την αίγλη που αρμόζει και που αξίζει ο άνθρωπος στον οποίο είναι αφιερωμένο».


-Το πρώτο ερώτημα που έρχεται στα χείλη όλων των φίλων της ΑΕΚ είναι τι περισσότερο μπορούμε να περιμένουμε από μια ομάδα που πέρυσι πήρε τα πάντα;


«Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να διατηρηθούμε ψηλά, να κατακτήσουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».


-Είδαμε την ομάδα του Διομήδη στο τουρνουά να είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστική. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που δυναμώνουν. Θα είναι πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα; Κι αν ναι, είναι αυτό κάτι που το θέλει η ΑΕΚ;


«Βεβαίως. Κάθε υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος που αγαπάει το χάντμπολ, θέλει το άθλημα ανταγωνιστικό. Είναι πολύ θετικό ότι θα συμμετέχει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και θα έχει μια δυνατή ομάδα. Υπάρχει ο ΠΑΟΚ, υπάρχει ο Διομήδης, είναι η Κέρκυρα, είναι η Δράμα, ομάδες που έδειξαν και πέρυσι ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό και καλύτερο από το περσινό».


-Υπάρχει κάποια έκπληξη που να περιμένουμε για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας;


«Αυτή τη στιγμή, θέλουμε να κάνουμε μια ακόμα μεταγραφή ξένου παίκτη. Θα την κάνουμε σύντομα και νομίζω ότι με αυτή την κίνηση, η ομάδα θα είναι πλήρης».

No comments