Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Ζαφειράκη Νάουσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Ζαφειράκη Νάουσας

Kυκλοφόρησαν ενόψει της νέας σεζόν οι κάρτες διαρκείας του Ζαφειράκη Νάουσας, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τους ενδιαφερόμενους.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ζαφειράκη Νάουσας: 


''Απευθυνόμενες σε όλο τον φίλαθλο κόσμο και προσαρμοσμένες στις οικονομικές δυνατότητες του καθενός, κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες φιλάθλων του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου μας.

Η επιτροπή του τμήματος αποφάσισε, την φετινή σεζόν που η ομάδα θα αγωνίζεται εκ νέου στη μεγάλη κατηγορία του χάντμπολ, οι κάρτες φιλάθλων (διαρκείας) να είναι χωρισμένες στις δύο κατηγορίες, χρυσής και αργυρής κατηγορίας με ξεχωριστή τιμή και παροχές για κάθε κατηγορία.

Οι «χρυσές» κάρτες είναι στην τιμή των 80 ευρώ και οι κάτοχοι τους θα έχουν ελεύθερη είσοδο σε όλους τους αγώνες της Handball Premier που θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Νάουσας και αριθμημένη θέση σε καρεκλάκι στο κέντρο της κερκίδας.

Οι «αργυρές» κάρτες είναι στην τιμή των 40 ευρώ και οι κάτοχοι τους θα έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου σε όλους τους αγώνες της Handball Premier (A1) που θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Νάουσας.

H κατηγοριοποίηση των καρτών φιλάθλων για την ερχόμενη σεζόν, στις δύο κατηγορίες που αναφέρθηκαν, θέλει να κάνει όλη την πόλη και τον καθένα ξεχωριστά, συμμέτοχο στη φετινή προσπάθεια του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ.

Γίνετε ο συμπαίκτης της κερκίδας που θέλουμε να έχουμε!


*Πληροφορίες:

6948542905 (Θεολόγης)

6983312234 (Φώτης)

6986002844 (Γιώργος)''.

No comments