A. Παπασταμάτης: «Ο παππούς μου θα χαμογελάει από εκεί ψηλά με την συνεχώς ανοδική πορεία της ΑΕΚ - Απομένει μία τελευταία... πινελιά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

A. Παπασταμάτης: «Ο παππούς μου θα χαμογελάει από εκεί ψηλά με την συνεχώς ανοδική πορεία της ΑΕΚ - Απομένει μία τελευταία... πινελιά»


Ο Ειδικός Γραμματέας της ΑΕΚ, Ανδρέας Παπασταμάτης, μίλησε στο greekhandball.com για το τουρνουά, «Ανδρέας Παπασταμάτης», που διεξήχθη στη μνήμη του παππού του, για τον οποίο τόνισε ότι θα χαμογελάει από ψηλά. Επεσήμανε, επιπλέον, ότι η Ένωση θα πραγματοποιήσει μία ακόμα προσθήκη αθλητή, σύμφωνα με πληροφορίες αριστερόχειρα.

Δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός πως για δεύτερη διαδοχική χρονιά διοργανώσαμε με επιτυχία το διεθνές τουρνουά, ''Ανδρέας Παπασταμάτης'' -που πλέον είναι θεσμός-, στη μνήμη του παππού μου, ο οποίος είμαι βέβαιος ότι θα χαμογελάει από εκεί ψηλά με την συνεχώς ανοδική πορεία της ΑΕΚ.

Σχετικά με την παρουσία μας στο τουρνουά, ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του, έχοντας απέναντί μας ανταγωνιστικές ομάδες και καταφέρνοντας να σημειώσουμε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα μας, όσον αφορά στο δυναμικό της, θα παρουσιαστεί πλήρης και απομένει μία τελευταία... πινελιά, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί και αναμένουμε, εκμεταλλευόμενοι κάθε ημέρα προετοιμασίας, την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας».

No comments