Σταμάτησε, αλλά, πάντα θα κελαηδά όμορφα και χρήσιμα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σταμάτησε, αλλά, πάντα θα κελαηδά όμορφα και χρήσιμα...

 



Δύσκολη η ώρα της αποχώρησης από την ενεργό δράση για τους αθλητές...

Ακόμα πιο επώδυνη η διαδικασία του αποχαιρετισμού...

Ωστόσο, διαβάζοντας την δήλωση του αρχηγού-σύμβολο της Δράμας 1986, Κώστα Θωμίδη, που γνωστοποίησε ότι σε ηλικία 36 ετών σταματά πλέον να παίζει ( φόρεσε την φανέλα της αγαπημένης ομάδας του, δίνοντας της ότι είχε από το 2009 ), δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς στο μεγαλείο της ψυχής του, καθώς, στέλνει πολλά όμορφα μηνύματα βιωματικού χαρακτήρα και πράγματι είναι μία τοποθέτηση-ωδή στον αθλητισμό.

Ενα πουλί που πάντα θα κελαηδά όμορφα, μελωδικά, γιατί έτσι θέλει και όχι επειδή έτσι πρέπει  : 

''Έφτασε η δύσκολη ώρα της αποχώρησης.  Αυτή η στιγμή του αποχωρισμού από το χάντμπολ, την Δράμα 86'.

 Ισως βέβαια λίγο πιο νωρίς απ' ότι θα ήθελα , από ότι είχα σχεδιάσει, αλλά κάποια πράματα είναι πάνω απ' τα θέλω σου, που δεν τα περιμένεις και ομολογώ πως με στενοχώρια τα υπομένω κ αυτά. 

Τι να πρωτοθυμηθώ από το μακρινό 2009 όπου με όνειρα κ ένα μεγάλο πλάνο τότε οραματίστηκαμε το τι θα θέλαμε να γίνει αυτή η ομάδα. Νομίζω πως η ομάδα επάξια κέρδισε αυτά που κέρδισε και έχει ακόμα πολλά να επιδείξει! Έδωσα την ψυχή μου και αφιέρωσα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου για αυτό τον σύλλογο για να προσπαθήσω κ εγώ όσο μπορούσα να γίνει η Δράμα 86 αυτό που είναι σήμερα.

Επέλεξα για μια φορά κ μόνο να αναρτήσω φωτό με τα παιδιά μου καθώς η ανακοίνωση αυτή είναι συμβολική και θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά μου, την γυναίκα μου που με υπομονή, στήριξη,κ άνοντας πίσω τον δικό της προσωπικό χρόνο ήταν εκεί και πάντα μου έλεγε " προχώρα Κωνσταντίνε " για να είμαι πάντα παρών σε προπονήσεις και αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Παρ ότι έχει περάσει καιρός, 2 πράγματα δεν μπορώ να βγάλω ακόμα από μέσα μου και με στεναχωρούν αφάνταστα. Τα παιδιά μου που όταν το έμαθαν για την αποχώρηση είπαν "βρε μπαμπά δεν θα ξαναμπείς στο γήπεδο ; Δεν θα σε βλέπουμε ; Γιατί ; " Και το άλλο  είναι όλα τα παιδιά της ομάδος που τόσο αγαπώ και μου λείπουν πολύ.

Τέλος ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τόσα χρόνια από το 1997 : προπονητές, παίχτες ,διοικήσεις μιας και για να μπορούμε να τρέχουμε εμείς κάποιος προσπαθεί και ετοιμάζει όλα αυτά.... 

Από όλους προσπάθησα στην καριέρα μου να κρατήσω τα θετικά και να ωφεληθώ και σαν αθλητής αλλά και σαν άνθρωπος.

Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το χάντμπολ, τον αθλητισμό : Πρέπει πάντα να προσπαθούν ,να χαίρονται τις στιγμές και να μην το βάζουν κάτω ποτέ. Ολοι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα αν είναι ενωμένοι. Θα ήθελα να τους  πω και ένα απόφθεγμα : 

 Να χρησιμοποιείς ότι ταλέντα έχεις. Το δάσος θα ήταν ένα πολύ σιωπηλό μέρος αν τα μόνα πουλιά που κελαηδούσαν, ήταν αυτά που κελαηδούν καλύτερα ....

Δράμα 86 πάντα επιτυχίες .''

No comments