'' Γλυκό μέλλον '' για την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, με την νέα προπονήτρια του ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Γλυκό μέλλον '' για την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, με την νέα προπονήτρια του !

 


Με την πολύπειρη προπονήτρια Ζαχαρούλα Παπαδοπούλου συνεργάζεται πλέον ο ΠΑΟΚ  για την Ακαδημία Χάντμπολ, καθώς, θα αναλάβει τα τμήματα Κορασίδων και Νεανίδων.

Η κα Παπαδοπούλου, μητέρα δύο αθλητριών του χάντμπολ και μέλος μίας αμιγώς αθλητικής οικογένειας,  συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ως προπονήτρια ηλικιακών κατηγοριών, με προϋπηρεσία σε πολλές ομάδες, πρωτιές σε πρωταθλήματα Παγκορασίδων ( 2004 ) και Κορασίδων ( 2006 ) με τον Αρη Θεσσαλονίκης και σειρά από συμμετοχές σε τελικές φάσεις.

Το 1997 ανέλαβε ως ομοσπονδιακή προπονήτρια της ΟΧΕ στα κλιμάκια Θεσσαλονίκης για τις κατηγορίες Παγκορασίδων και Κορασίδων, παραμένοντας εκεί μέχρι και το 2004. 

Εργάζεται ως μόνιμο Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό στην Χειροσφαίριση, στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ. 

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ζαχαρούλα Παπαδοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την μεγάλη πρόκληση της καριέρας μου. Με γνώμονα την δουλειά και την όρεξη όλων μας, οι ακαδημίες χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουν το επόμενο βήμα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, και τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας».


No comments