Δύο προτάσεις μας... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δύο προτάσεις μας...


Η κίνηση της ΟΧΕ για  αλλαγές  σε άρθρα των προκηρύξεων, είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Ωστόσο, αναφορικά με τα  Άρθρα 23 και 25 περί υποχρεώσεων σωματείων και την τροποποίηση της υποχρέωσης να αλλάξει η φιλοξενούμενη ομάδα φανέλα, αν φορά το ίδιο ή παραπλήσιο με την γηπεδούχο, ας εξετασθεί και άλλη μία εκδοχή.

Σύμφωνα με την αλλαγή που έγινε '' οι ομάδες υποχρεούνται να έχουν τουλάχιστον μια εμφάνιση αγώνων ευδιάκριτού ανοιχτού χρώματος και μια εμφάνιση αγώνων ευδιάκριτου  σκούρου χρώματος ''.

Αποψη μας είναι ότι έτσι αντιμετωπίζεται, αλλά, δεν λύνεται το πρόβλημα.

Για λόγους πρακτικούς, προτιμότερο θα ήταν να αλλάζει φανέλα ο γηπεδούχος και όχι ο φιλοξενούμενος.

Ευνόητο το γιατί σε όσους έχουν κουβαλήσει αποσκευές ομάδας και έχουν πληρώσει τα αντίστοιχα...

Εφόσον γίνεται μία αλλαγή προς την σωστή κατεύθυνση, αντί να μεταφέρουν 2 φανέλες οι φιλοξενούμενοι γιατί δεν ενημερώνουν από την Δευτέρα ή Τρίτη οι γηπεδούχοι τι θα φορέσουν ώστε οι αντίπαλοι τους να βάλουν το αντίθετο ;

Αν και θεωρούμε ότι θα έπρεπε η φανέλα του φιλοξενούμενου να ορίζει την εμφάνιση του γηπεδούχου και ακόμα καλύτερα, οι ομάδες πρέπει να έχουν 2 φανέλες, να τις δηλώσουν στην Ομοσπονδία και να συνεννοούνται ανά παιχνίδι.

Γίνεται ένα βήμα, σε κάθε περίπτωση, ας γίνεται σωστά.

Υ.Γ. Κάτι, φαινομενικά, άσχετο...Εξαιρετική η προσπάθεια του Πανοράματος για απευθείας μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων του. Στις 4.30 μ.μ. ωστόσο ενώ ακόμα δεν έχει σκοτεινιάσει, η αντηλιά στο γήπεδο είχε ως αποτέλεσμα να φαίνονται στο πρώτο ημίχρονο κάποιες γκρίζες φιγούρες που έτρεχαν μέσα στο σκοτάδι. Μπορείτε να τραβάτε από την άλλη πλευρά και ας μην έχει '' πιάτο '' κεντρικό πλάνο ή να ζητήσετε να μπούν σκιάδια για τον ήλιο ( δύσκολο και δαπανηρό...) ή να ξεκινά πιο μετά το ματς. Αμαρτία για τον κόπο και τα έξοδα σας...  

    

No comments