Νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια



Η ΑΕΚ επικράτησε με 26-30 του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, στην έδρα του δεύτερου, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. 

Στα πρώτα 10' του αγώνα οι Κυανόλευκοι είχαν το προβάδισμα, όμως στην συνέχεια η Ένωση ισορρόπησε και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 12-14 υπέρ της. Στην επανάληψη, οι Κιτρινόμαυροι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αν και ο Ιωνικός πίεζε και διατηρούνταν κοντά στο σκορ.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο προπονητής της οποίας, Δημήτρης Δημητρούλιας, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές, δεν αγωνίστηκαν προληπτικά οι Ουγκάλντε, Λέμος, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ο Καλόμοιρος, που θα παραμείνει εκτός για ένα μικρό ακόμα χρονικό διάστημα. Αντίθετα, έπαιξε ο Κεδέρης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται, επιπλέον, το γεγονός πως με την φανέλα του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας αγωνίστηκε, όπως και σε άλλα φιλικά, ο Γιάννης Χαντέλης, ο 27χρονος αριστερός ίντερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν ανήκε στον Διομήδη Άργους. Η μετακίνηση του Χαντέλη στον Ιωνικό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας. 


ΙΩΝΙΚΟΣ: Συγγάρης, Μπραουδάκης, Αϊβαλιώτης (6), Λιόλιος (5), Μαντζόπουλος (5), Μπούζος (1), Λόλας (3), Χελιώτης, Βασιλείου, Χαντέλης (1), Καραμασιώτης (5), Κιαρτζίδης

ΑΕΚ: Άντζελιτς, Φλορίδο (4), Τζηράς (1), Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου (2), Μυλωνάς (3), Μπετζιλαλί (1), Κεδέρης (1), Ηλιόπουλος (5), Αραμπατζής (2), Πλάθα (6), Ζαρίκος (1), Νικολαΐδης (4), Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος

No comments