Ηττήθηκε, αλλά ελπίζει η Δράμα στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ηττήθηκε, αλλά ελπίζει η Δράμα στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας της



Την ήττα με 29-23 γνώρισε, εκτός έδρας, η Δράμα στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας της, στο πλαίσιο του EHF European Cup, με αντίπαλο την RK Sloboda από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν... γκολ γκολ μέχρι το 13ο λεπτό, όμως από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι άρχισαν να «χτίζουν» διαφορά και στο 20ο λεπτό προηγούνταν με 9-5. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ 14-9 υπέρ της RK Sloboda.

Στο 35ο λεπτό, οι Βόσνιοι είχαν προβάδισμα 8 τερμάτων (18-10) και η... ψαλίδα είχε ανοίξει σημαντικά. Η RK Sloboda διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα και η Δράμα προσπαθούσε να μην χάσει επαφή. Στο 51ο λεπτό, η ελληνική ομάδα μείωσε στα 5 γκολ (25-20), όμως η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε έως το φινάλε και οι γηπεδούχοι επικράτησαν.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 18/09 (Σάββατο, 18:00) στο «Δ. Κραχτίδης», όπου η Δράμα θα επιχειρήσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.



RK SLOBODA: Όβτσινα 8, Νίκολιτς 5, Μίλκουνιτς 5, Σούχονιτς 3, Μπέσιτς 3, Μπούμπιτς 2, Τζούκιτς, Μπαρτζακτάροβιτς, Ντούροβιτς, Νουρκάνοβιτς, Τζόρτζεβιτς 1, Πίριτς, Καραχότζιτς, Μπόροζαν, Μοϊσίλοφ 1, Τζούσιτς 1

ΔΡΑΜΑ: Καφαντάρης 2, Μπουγκαρίνοβιτς 3, Νίκολιτς 2, Χαϊτίδης 2, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος, Τορνικίδης, Τοζακίδης, Τόσκας 7, Παπάζογλου, Καβαζής, Δεμερτζίδης, Κουρτίδης, Παπαδόπουλος 4, Σίνα 3

Διαιτητές: Ιβάνοβιτς-Βούγισιτς (Μαυροβούνιο), Δίλεπτα: 4-9, Πέναλτι: 1/3-2/2

No comments