Οι μεταγραφές έδωσαν αέρα νίκης στην Πυλαία, επί της φιλότιμης Προσοτσάνης, αλλά, προσοχή στα λάθη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι μεταγραφές έδωσαν αέρα νίκης στην Πυλαία, επί της φιλότιμης Προσοτσάνης, αλλά, προσοχή στα λάθη !

 





Η φιλόδοξη φέτος Πυλαία νίκησε εκτός έδρας την νεανική Προσοτσάνη με 35-19, αξιοποιώντας πλήρως την υπεροχή της, τον υψηλότερο δείκτη εμπειρίας και το πλήθος εναλλακτικών λύσεων, ειδικά στον τομέα του σκοραρίσματος.

Η Προσοτσάνη είναι, εμφανώς, αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι, οι ιθύνοντες της γνωρίζουν ότι φέτος η αποστολή επιβίωσης στην κατηγορία είναι, ιδιαίτερα, δύσκολη ενώ λόγω  πρόσθετων ελλείψεων, παρουσιάσθηκε με 15 αθλήτριες. Αντεξε 20 λεπτά, μετά, παρασύρθηκε από τον ρυθμό της Πυλαίας.

Οι φιλοξενούμενες, με νέα πρόσωπα σε αυτή τη σεζόν, τις Κωστοπούλου,  Κερλίδη, Κ.Κουκμίση ( στην επιστροφή της από τον ΠΑΟΚ ), Ζηνωνίδου, Χ. και Ε. Τροχίδου και την πολύπειρη Ποιμενίδου πήραν από αυτές τις 7 αθλήτριες, τα 31 από τα 35 τέρματα τους. Από τις νεαοποκτηθείσες έπαιξε και η γκολκίπερ Θεοδοσοπούλου.    

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ είχε προκαλέσει μία, σχετική, απογοήτευση στην Πυλαία, αλλά, είναι μία νέα ομάδα που προχωρά με φιλοδοξίες και πληρότητα σε υλικό.

Αξιοσημείωτη η συμμετοχή, με γκολ, της 16χρονης Κατερίνας Αμπατζίδου από τα σπλάχνα της Πυλαίας.      

Από την πλευρά της Προσοτσάνης συνεχίζεται η παραγωγική διαδικασία για την ανάδειξη αθλητριών με ταλέντο και μοιραία δουλεύει με ότι έχει η περιοχή, προσπαθώντας να καλύψει τα κενά της. 

Στο αρχικό μας κείμενο γράφαμε : 

Η Τσιαμουρά είχε βάλει 10 γκολ στην πρεμιέρα, αλλά, αυτή την φορά περιορίσθηκε στο μηδέν ενώ τα 7 γκολ της Νούση δεν ήταν, προφανώς, αρκετά.

Το ορθό, όπως επιβεβαιώσαμε, είναι το εξής :

Αν και στο φύλλο αγώνα, αναγράφεται ότι η Τσιαμουρά έχει 0 γκολ και η Νούση 7, το σωστό είναι το αντίστροφο. Ετσι, διορθώνουμε τα στοιχεία του παιχνιδιού. Ανθρώπινα τα λάθη, αλλά, δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν χτυπητές αβλεψίες στον καταλογισμό τερμάτων σε αθλήτριες και αθλητές. Και εμείς είναι αδύνατο να είμαστε παντού. Παρακαλούμε για μεγαλύτερη προσοχή από τους έχοντες την αρμοδιότητα. Αμαρτία είναι για τα παιδιά, για την εικόνα του αθλήματος, για εμάς όταν, μοιραία, αναπαράγουμε σφάλματα, για την συνολική αξιοπιστία.  

Τα πεντάλεπτα : 1-1, 4-4, 5-6, 7-9, 7-13, 9-18 ( ημίχρονο ), 11-20, 13-23, 16-26, 17-28, 18-32, 19-35.

Διαιτητές : Παρασκευούδης-Ηλιάδης

Στο 47΄  αποβλήθηκε από τον πάγκο της Πυλαίας, ο συνοδός της ομάδας Γιάννης Αμπατζίδης λόγω διαμαρτυριών προς τους διαιτητές, αν και είχαν προηγηθεί παρατηρήσεις και δίλεπτη προς τον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ( Δρανόβαλης): Κατσιγιάννη, Τόλιου,  Λαζαρίδου 3, Σεβδίλη 6, Μελαδίνη , Δουλκερίδου 1, Καστάρη 1, Τσιαμουρά 7,  Νούση , Ιωαννίδου, Τσαλκίδου, Ζάμπα 1, Τσιόκα, Γόρδη,  Βάνια.

ΠΥΛΑΙΑ (Βακάλης): Κερλίδη 6, Ποιμενίδου 1, Χ. Τροχίδου 6, Ε. Τροχίδου 6, Κ. Κουκμίση 2, Αθανασοπούλου, Τσιγαρίδα ,  Τσερέπη, Καπρινιώτη, Μ. Κουκμίση 2, Κωστοπούλου 4, Ιωαννίδου, Σελεμίδου 1, Ζηνωνίδου 6, Αμπατζίδου 1, Θεοδοσοπούλου.

No comments