Πηλαλίδης στο greekhandball.com : '' Απαραίτητη η διαχείριση συναισθημάτων...'' ( πλούσιο φωτορεπορτάζ ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πηλαλίδης στο greekhandball.com : '' Απαραίτητη η διαχείριση συναισθημάτων...'' ( πλούσιο φωτορεπορτάζ )

 


Για την σπουδαία νίκη της Ελλάδας επί της Β.Μακεδονίας, ο συνεργάτης του Νίκου Γεωργιάδη στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιάννης Πηλαλίδης, είπε στο greekhandball.com :

'' Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την αντίδραση τους μετά την ήττα από την Πολωνία, καθώς και για την προσήλωση και την αποφασιστικότητα που δείξανε για το θετικό αποτέλεσμα. 

Σίγουρα η διαχείριση των συναισθημάτων από τη μία μέρα στην άλλη είναι ένα στοιχείο που είναι απαραίτητο αν θέλεις να λειτουργείς σε υψηλά στάνταρ. 

Στο αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού σε ένα μεγάλο βαθμό θεωρώ πως όσο λειτουργήσαμε μέσα από το πλάνο που είχαμε θέσει, καταφέρναμε να έχουμε τις απαραίτητες επιλογές και προϋποθέσεις για να επιβληθούμε. 

Είναι ζητούμενο το να ελέγχουμε τα νεκρά μας σημεία και να περιορίσουμε τα όποια λάθη σε κομβικά σημεία, αξιοποιώντας το γρήγορο παιχνίδι ταυτόχρονα. 

Δεν μένουμε στις όποιες απουσίες έχουμε και στις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι να φτάσουμε εδώ, παιχνίδι με το παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι θα γινόμαστε καλύτεροι και θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά, και κοιτώντας μόνο ψηλά ''.






























No comments