Παπασταμάτης στο greekhandball.com : '' Να είμαστε όλοι μία οικογένεια, αυτό είναι το κλειδί ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπασταμάτης στο greekhandball.com : '' Να είμαστε όλοι μία οικογένεια, αυτό είναι το κλειδί ! ''

 

Η κάτοχος του τρεμπλ της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου ΑΕΚ ξεκίνησε τη σεζόν 2021-2022 με την πρώτη προπόνηση της στην αίθουσα Κασιμάτης στο ΟΑΚΑ, με τον διοικητικό ηγέτη της Σταμάτη Παπασταμάτη να δίνει το στίγμα στις δηλώσεις του στο greekhandball.com : '' Αυτή η χρονιά διαδέχεται την πιο πετυχημένη στην ιστορία του συλλόγου. Για να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή πρέπει να είμαστε μία οικογένεια διοίκηση-παίκτες-τεχνική ηγεσία και αυτό περιμένω από όλους. Στόχος της ΑΕΚ είναι το νταμπλ στην Ελλάδα, όπως πέρσι και μία καλή και αξιοπρεπής πορεία στην Ευρώπη, στους ομίλους του EHF European League, σε έναν καινούριο για την ομάδα μας θεσμό ''.

Μιλώντας προς τους παίκτες της ΑΕΚ, ο Σταμάτης Παπασταμάτης ευχήθηκε να έχουν υγεία και μία καλή σεζόν και τους  τόνισε :'' Είμαστε όλοι μία οικογένεια και θα είμαι πάντα εδώ για τον  καθένα από εσάς ''.  


Παρόντες στην προπόνηση ήταν οι Αραμπατζής, Τζηράς, Νικολαΐδης, Κεδέρης, Μυλωνάς, Στάθης, Πλάθα, Μόγια, Ουγκάλντε, Δικαιούλιας, Καλόμοιρος, Μπουκοβίνας, Κεδέρης, Αντζελιτς Ηλιόπουλος, Ζαρίκος, Μοχάμεντ Μουσταφά ενώ απουσίαζε ο Λέμος που έφτανε αργά το βράδυ από την Βραζιλία καθώς και οι Κοτσιώνης και Βασιλείου που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Εφήβων στα Σκόπια.
Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημητρούλιας και οι συνεργάτες του Μπαλωμένος και Καφφάτος ( ο Αλβανός έχει ορισμένες επιπλέον ημέρες άδειας καθώς είχε επιπλέον υποχρεώσεις με την εφηβική ομάδα της Ενωσης ) με τον αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ Παπαχαρτοφύλη και τον team manager Χάτσικα καλωσόρισαν τους παίκτες της ομάδας κοντά στους οποίους ήταν και οι γιοί του ηγέτη της Ενωσης και ένθερμοι, επίσης, Αεκτζήδες, μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, ο γιατρός Ανδρέας Παπασταμάτης και ο δικηγόρος Νίκος Παπασταμάτης ( στη φωτο με τον πατέρα τους και τον Κριστιάν Ουγκάλντε ).



Ο Ζαρίκος είναι αριστερός εξτρέμ, 23 ετών, Ελληνοαμερικανός που αγωνιζόταν στον Πανελλήνιο και τελευταία ήταν στον Δούκα.
Ο Αιγύπτιος Μοχάμεντ Μουσταφά είναι 20 ετών, περιφερειακός ύψους 2 μέτρων, διεθνής με την Νέων της πατρίδας του και θα προπονείται με την ΑΕΚ.






No comments