Ηλιόπουλος στο greekhandball.com : '' Οταν σε ζητά η ΑΕΚ, δεν το σκέφτεσαι πολύ...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ηλιόπουλος στο greekhandball.com : '' Οταν σε ζητά η ΑΕΚ, δεν το σκέφτεσαι πολύ...''

 

 

Ο Θέμης Ηλιόπουλος ( τέταρτος από αριστερά προς τα δεξιά, μετά από Αραμπατζή, Καλόμοιρο, Τζηρά και πριν τους Μπουκοβίνα, Παπαδιονυσίου ), πήγε στο ΟΑΚΑ μία ώρα πριν από την έναρξη της ΄΄ πρώτης '' της ΑΕΚ.

Κοιτούσε με προσμονή και λαχτάρα το γήπεδο, '' ξεναγήθηκε '' στους χώρους των αποδυτηρίων με την βοήθεια του φροντιστή Πέρρου,  έμοιαζε '' ψαρωμένος '' αλλά και ανυπόμονος, ωστόσο με μία φυσική σεμνότητα και σοβαρότητα.

Πάνω από όλα ήταν χαρούμενος. Το πρόσωπο του ήταν φωτεινό και η ματιά λαμπερή...

Ο 25χρονος διεθνής δεξιός ίντερ μετά από 6 χρόνια στη Γερμανία, όπου έπαιξε με Νορτχάϊμ, Εμπορ Ροστόκ, Φράϊμπεργκ, Μπάγερ Ντορμάγκεν, επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο ίδιος εξηγεί τον λόγο στο greekhandball.com , μέσα από τη συνομιλία που είχαμε μαζί του   :

--Πριν από όλα, μοιάζεις χαρούμενος.

--Και είμαι...Ανυπομονώ να ξεκινήσω...Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος..Ηλθα να δουλέψω, να βοηθήσω, να συμβάλλω ώστε να πάρουμε με την ΑΕΚ ότι καλύτερο μπορούμε. 

--Ποιό είναι το κίνητρο σου ;

--Με ενθουσιάζει η ιδέα να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι ένα υπέροχο κοινό που δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα και σου δίνει ώθηση να αγωνισθείς, να τα δώσεις όλα, να περάσεις τα όρια σου. Σου βγάζει πάθος αυτός ο κόσμος...

--Πέρασαν 6 χρόνια για εσένα στη Γερμανία.

--Ναι. Πολύς καιρός. Ηταν συνειδητή η απόφαση της επιστροφής. Και το τάϊμινγκ ήταν σωστό, ιδανικό. Είχα προτάσεις και από αλλού. Ομως, όταν σου έρχεται πρόταση ειδικά από μία ομάδα όπως η ΑΕΚ,  δεν μπορείς να σκεφθείς πολύ. Λες ναι και γυρνάς πίσω...Ηταν η καλύτερη στιγμή να επιστρέψω, για μία ομάδα σαν την ΑΕΚ...

--Στόχος ;

--Το νταμπλ στην Ελλάδα και η καλύτερη δυνατή παρουσία στην πολύ δυνατή ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπου θα αγωνισθούμε.      

No comments