Τσαναξίδης στο greekhandball.com : '' Οι πρώτες εντυπώσεις μου στην Ισπανία ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσαναξίδης στο greekhandball.com : '' Οι πρώτες εντυπώσεις μου στην Ισπανία ! ''

 





Στην ισπανική πόλη Νάβα ντε Ασουνθιόν, ο Χρύσανθος Τσαναξίδης είναι ο μοναδικός Ελληνας, αλλά, ήδη έχει γίνει δημοφιλής και άξιος πρεσβευτής της χώρας μας στο εξωτερικό.

Ο Ελληνας παίκτης μίλησε στο greekhandball.com  για το νέο ξεκίνημα του :

'' Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές ! Οι προπονήσεις σκληρές αλλά πολύ  μεθοδικές και χωρίς υπερβολές , το κλίμα πολύ καλό και φιλικό ! Όσο για το φιλικό, το πρώτο που δώσαμε με την Αράντα ( Σ.Σ. νίκη της ομάδας του Τσαναξίδη, της Μπαλομάνο Νάβα, με 27-21 με τον ίδιο να παίζει σχεδόν 30 λεπτά ), πήγε καλά για πρώτη αναμέτρηση αλλά έχουμε  πολλά περιθώρια βελτίωσης  και συγχρονισμού εντός γηπέδου όσον αφορά την ενσωμάτωση μας στην ομάδα ως νέα μέλη  της ''. 

Το πρωτάθλημα Ισπανίας αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου, με την Νάβα να παίζει εντός έδρας στην πρεμιέρα. Εως τότε, θα δώσει άλλα 4 φιλικά.

Σύμφωνα με τον προπονητή της Μπαλομάνο Νάβα, Κάρλος Κολομέρ, οι νεοαποκτηθέντες Τσαναξίδης, Χάβιε Γκόμες, Τόμας Σμετάνκα, Μιγκέλ Γκουαρίδο, Χόρχε Κουέστα, είναι '' μεταγραφές που θα προσφέρουν αυτή την επιπλέον ποιότητα και αμυντική σταθερότητα που χρειάζεται η ομάδα για να κάνει το άλμα στην κατηγορία, καθώς, πέρσι έλειπαν οι παίκτες για να αμυνθούμε, αλλά, φέτος καταφέραμε να κάνουμε την νεανική ομάδα μας πιο ισορροπημένη ''.


No comments