Νίκος Γεωργιάδης στο greekhandball.com : '' Παράδοξο ότι βγήκαμε 5οι, θετικό πρόσημο παρά τις ειδικές συνθήκες '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκος Γεωργιάδης στο greekhandball.com : '' Παράδοξο ότι βγήκαμε 5οι, θετικό πρόσημο παρά τις ειδικές συνθήκες ''

 


Ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων Νίκος Γεωργιάδης, προχώρησε σε αποτίμηση της παρουσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας μιλώντας στο greekhandball.com :

'' Ηταν ένα πολύ ιδιαίτερο τουρνουά. Δυσκολευθήκαμε αρκετά στην προετοιμασία, είχε προηγηθεί η ταλαιπωρία αρκετών παιδιών με τον κορωνοϊό, ζήσαμε και την μη συμμετοχή της Εθνικής Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό λόγω κορωνοϊού και ουσιαστικά βάλαμε ως προτεραιότητα να πάμε στα Σκόπια, προσέχοντας πάρα πολυ και θυσιάζοντας στοιχεία που θα μας ήταν χρήσιμα, όπως τα φιλικά στο Μαυροβούνιο, τα οποία αποφύγαμε εντέλει να δώσουμε, ώστε να μη ρισκάρουμε. Με την βοήθεια του Θεού, δεν είχαμε κρούσματα ή άλλα προβλήματα, εκτός μόνο από τον τραυματισμό του Κυριακίδη στην μύτη, στο ματς με την Γεωργία, αλλά, τα παιδιά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κάλυψαν το κενό με την Ουκρανία.  Σε αυτές τις ειδικές και πρωτόγνωρες συνθήκες, κάναμε 3 νίκες σε 4 ματς κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παράδοξο, φυσικά, είναι το γεγονός ότι βγήκαμε πέμπτοι στη διοργάνωση, με αυτό το δεδομένο, των 3 νικών. Είδαμε πολλά ενθαρρυντικά πράγματα από την ομάδα, αθλητές να διακρίνονται και αυτό είναι πολύ καλό, αλλά, να δούμε και τι έγινε...Αν δείχναμε περισσότερη προσοχή στο ματς με την Πολωνία, ώστε να μην άνοιγε η διαφορά στο τέλος ή αν με τα Σκόπια δείχναμε περισσότερο σοβαροί και μετρημένοι, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με πιο πολλά γκολ. Με τους Πολωνούς ήταν πολλά αυτά που έπαιξαν ρόλο...Ηταν το πρώτο παιχνίδι, διαφορετικό περιβάλλον, μεγάλο γήπεδο, ιδιαίτερο αλλά και άδειο...Εστω και έτσι, δεν παίξαμε άσχημα, μείναμε στο παιχνίδι μέχρι το 45΄-50΄, αλλά,  στο τελευταίο δεκάλεπτο μας έφυγε...Ελπίζω να ξαναβρεθούμε με τους Πολωνούς, να δούμε ποιά είναι η διαφορά μας. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε....Είναι σημαντικό ότι σταθήκαμε καλά, η ομάδα έχει μέλλον μπροστά της και είναι ευχάριστο ότι σχεδόν όλα τα παιδιά συμμετέχουν σε ομάδεςτης Α1 Εθνικής και διεκδικούν χρόνο συμμετοχής και αυτό είναι πολύ καλό ''.

Ερωτηθείς για τις απουσίες παικτών, προς τιμή του, ο Νίκος Γεωργιάδης δεν αναζήτησε δικαιολογίες, αλλά, στήριξε απολύτως τα παιδιά που αγωνίσθηκαν  στα Σκόπια :

'' Είμαστε Εθνική ομάδα, δεν μένουμε πίσω και προχωράμε, με όποιους είναι διαθέσιμοι...Η Εθνική είναι πάντα εδώ, έστω και αν λείπουν αθλητές, αν και είναι σαφές ότι δεν έχουμε απεριόριστα περιθώρια επιλογών...Είχαμε προβλήματα και απουσίες, όμως, προτιμώ να αναφέρομαι στα παιδιά που μπόρεσαν να είναι μαζί μας και  έδωσαν τον δικό τους, καλό αγώνα ''.  


No comments